Evitar navegació.
Inici

Telèfon des del Marroc

Podré telefonar amb facilitat?

Si hi ha una cosa que canvia a marxes forçades és el tema de les comunicacions. Han passat ja a la història imatges de fa només una dècada en que calia fer grans cues per trucar per telèfon, o situacions en les quals era gairebé impossible trobar una línia en molts quilòmetres al voltant.
L'arribada de la telefonia mòbil ha revolucionat totalment el sector, i ara mateix zones que abans mancaven de línies telefòniques (per exemple la zona sud desèrtica) estan ara cobertes per la telefonia cel·lular. L'ús de telèfons mòbils de companyies estrangeres no presenta major problema que el de preguntar a la pròpia companyia de cada un, abans del viatge, les condicions per poder accedir al servei de rooming (telefonia en itinerància). Cada companyia té la seva política, depenent del tipus de contracte que es tingui.
En cas d'alguna zona sense cobertura o de viatjar sense telèfon mòbil, a tot el país abunden les "teleboutiques" (locutoris) des dels quals es pot trucar amb cabines de monedes; a la mateixa botiga faciliten canvi.