Evitar navegació.
Inici

Eva Rodríguez, juny 2006

T'escric quatre línies per explicar-te com va anar el viatge.

El conductor que teníem, l'Omar, es va portar molt bé amb nosaltres, ens va fer el viatge molt distret i ens va fer inclús de guia al aturar-nos per la ruta. Quan vàrem arribar a Merzouga, a l'hotel Suerte Loca ens va tenir que deixar perquè la seva germana estava malalta, el viatge el va continuar amb nosaltres el seu cosí Mohamed i l'últim dia també ens va portar el germà de l'Omar, en Joseph. Tots van ser molt generosos amb nosaltres, la veritat es que el canvi de conductor no va suposar cap problema en el viatge, l'Omar era més xerraire, però per la resta cap cosa a objectar. De fet el Gustavo es va posar malalt al Suerte Loca i tothom va estar disposat a col·laborar perquè millorés i pogués seguir el viatge sense problema, els hi estem molt agraïts.

Els hotels en general van ser tots encantadors, senzillets i acollidors com buscàvem. A l'únic que vàrem trobar escarabats (cucarachas) va ser justament a l'hotel Fes Inn que era el més elegant de tots, la veritat es que ens va sobtar, a més no va ser només una i no només en una habitació...

De la guia de Fes, la Sabah, res dolent a comentar. Agradable i amb coneixement de l'idioma, ens va portar per tot Fes, només et podríem dir que ens va portar a moltes botigues (pell, farmàcia, ceràmica, seda...) i que nosaltres no anàvem precisament a comprar, per lo demès perfecte.

Bé, crec que en resum es tot el que et puc dir, la coordinació de tot va ser perfecte, els hotels perfectes excepte el de Fes i la gent en general encantadora, així que res més, només donar-vos les gràcies per tot!

Per cert, si parles amb la gent que va estar amb nosaltres fes arribar el nostre agraïment per tot.

Eva