Evitar navegació.
Inici

Ignasi Sogorb, agost 2006

Un cop de tornada a la feina, et puc dir que el viatge al Marroc ha estat una intensa experiència. Per a la Mònica ha estat una mica més positiva que per a mi, perquè m'he passat una setmana amb diarrea, vòmits, febre, etc,tot per culpa de beure aigua d'una font...què burrro!

Respecte al viatge comentar-te que ha estat molt especial, en tots els sentits. Reconec que vaig anar-hi amb uns prejudicis propis d'una societat intolerant. Però he vist un poble meravellós en tots els sentits (la gent, els paisatges, les formes de vida, el menjar, etc).

D'altra banda, estem molt contents de Marhaba, la veritat és que tots els hotels eren perfectes, cèntrics i acollidors. Potser l'únic problema dels hotels sigui la humitat tan acusada però això han de ser ells. Per això, només ens quedar agrair-vos la vostra feina i animar-vos a seguir endavant.

La ruta fantàstica i de benzineres, més que a Espanya. Conduir per les seves carreteres, molt divertit.

L'hotel davant les dunes, és increible, la Mònica va quedar tan meravellada que vol tornar l'any que ve al Nadal a passar uns dies només allà. Per cert, molts catalans tenen hotels per allà...
Bé, no us volem avorrir, però és que tenim tantes ganes d'explicar el que hem vist i més a gent que li agrada escoltar les mateixes coses, que explicaries minut a minut tot el que ens va passar, que no va ser poc, des d'una roda punxada, el cotxe atrapat en una duna, cures mèdiques a la muntanya dels dits de mico, l'atropello que vam patir amb nens, mares i àvies a un poble al mig de l'atlas, l'experiència d'un taxi a Marraquèix,
etc.

Només potser ens hem adonat que val més la pena viatjar amb guia, perquè descanses més i veus més coses.

Si et sembla, el que faré serà explicar el nostre viatge a la vostra web, perquè la gent se n'adoni que val molt la pena viatjar al Marroc, i que val la pena aprendre molt d'ells.

atentament,

Ignasi i Mònica