Evitar navegació.
Inici

Eva Benito - Abril 2007

Felicitats, el viatge va sortir PERFECTE! Hem tornat tots, adults i nens, encantats de tot: país, gent, paisatge, tracte rebut...a més el clima també ens va acompanyar o sigui, em sembla que no es pot demanar més.

Pel que fa als trajectes en cotxe, hi va haver algun dia que es va fer una mica pesat pels nens, però l’avantatge d’anar tot sols i poder fer el “nostre” horari va facilitar les coses. A més, ens agradaria que féssiu arribar el nostre agraïment al cap d’en Saïd (el xofer-guia) que va ser encantador i crec que el sentiment va ser recíproc.

Quant als hotels, et volíem comentar que Le Ménara de Marràqueix és correcte però que li fa falta una bona “remodelació”, les habitacions eren molt grans però estan força “fetes pols”. Em vas comentar que, de fet, era més car que els que acostumeu a reservar doncs potser valdria la pena apretar-los tot i que m’imagino que no és fàcil! Val a dit, també, que com era el principi del viatge i no havíem vist la resta d’hotels, la comparació no va ser tan odiosa. L’hotel Les Roches a les gorges del Todra també necessita una bona rentada de cara! Ja vem veure que si vols estar allà les gorges no hi ha gaire on triar...però fa temps que no li fan una posada a punt! La resta han estat GENIALS, tant les instal·lacions com la gent.

Ara mateix no sé què més comentar-te, només que jo estic recomanant a tothom qui em pregunta tant el viatge com a vosaltres per la organització. Potser als meus companys de ruta se’ls acut alguna cosa més...

Gràcies per tot i a reveure!

Eva