Evitar navegació.
Inici

Silvia de Mallorca - maig 2005

Aquest correu és per contar-te un poc com ha anat el tema i les nostres impresions, per si et poden servir per alguna cosa:
Ens ho hem passat pipa i hem disfrutat molt. Tot ha anat molt bé i estam molt contents amb vosaltres i amb Erg Tours (el darrer dia els varem visitar a les seves oficines i prenguerem el té amb ells).

En quant als hotels, aquí tens les nostres consideracions:

-RIAD SHEREZADE: Encara que és car, és molt recomenable. Les
habitacions son precioses, grans i els banys estàn molt bé. Els riad és preciós i la piscina de somni.

-KANZ ERREMAL: Fantàstic. El menjar va ser boníssim i varem estar tots sols al hotel. MOlt bon ambient.

-KSAR JENNA: Indescriptible lo malament que ens varen tratar sense cap motiu (deixant de banda que nosaltres t'haviem contratat habitacions amb bany privat i ells deien que la reserva era de un apartament de cinc habitacions amb dos banys per compartir). Varen ser molt maleducats i grossers amb nosaltres i, quan varem veure com treien els chofers a fora, varem decidir marxar. El lloc on ens vares enviar per dormir va estar molt bé i foren molt amables i el sopar boníssim.

-HOTEL TOUMBUCTÚ: El més fluixet de tots amb diferència. Dona la
sensació de que està deixat de la mà de tot. Els banys, sobretot, són bastant penosos. La cuina també va ser una de les més fluixetes. No ens va agradar.

-HOTEL DARKMAR (OUARZAZATE): Una pasada de hotel. És preciós i les habitacions estàn superbé. Va ser perfecte, és molt recomenable. Varem estar amb el propietari i ens va dur a fer una volta per la kasbah. molt interessant.

-RIAD MAISON ORANGE (Marrakesh): Un paradís de pau. El riad era
pràcticament de nosaltres i és maravellós. Les habitacions estàn molt bé i el servici és exquisit (no el veus mai i tot sempre està perfecte). Súpercentric (a tres minuts caminat de la plaça Jmaa) i a un lloc molt bé situat, una plaçeta que dona a una carrer comercial.

-ESPECTACULO CHEZ ALI: Fas molt bé de no recomenar-ho, no ens va
agradar gens i l'espectacle el varem trobar una presa de pel, molt cutre. Però va estar molt bé perquè de camí (amb la excusa de la al.lota embarassada) ens varem aturar al Mcdonald's a "fer l'aperitiu" i de tornada de l'espectacle un altre cop a fer "el postre". El chofer flipava però va estar encantat perquè li varem comprar també menjar i postre per ell. Varem riure molt.

Al final no varem anar a Essaouria (quan tornem) perquè ens varem
estimar més anar tranquils i els al.lots varen anar amb els quads i varen tornar tots flipats (les nines mentres estàvem de compres i també flipavem).

Bé, resumint dir-te que estam molt contents i que tot ha anat molt bé i, que si vols, et podem enviar algunes fotos del grup. Gràcies per tot i fins aviat,

Silvia