Evitar navegació.
Inici

Josep Estalella - Juliol 2005

En general tot va anar de conya. Molt agraïts, perquè el viatge va estar força bé. Ens va agradar força el país i la gent. La vostre organització va funcionar perfecte.

Especialment et vull comentar el excel·lent servei i feina que va fer el xofer de Erg Tours (es diu Omar Tamzate). De fet, enviaré una carta al seu cap perquè crec que això serà bo per ell, ja que s'ho mereix. És una persona encantadora. A demés de fer molt be la feina de portar-nos, guiar-nos i ajudar-nos, les converses i els dies que vam estar junts van ser força agradables. Et posaré còpia a tu, tanmateix, de la carta. Va estar clau perquè el viatge fos un èxit.

En el capítol de suggeriments, i ja que hi som, el hotel de Marrakech (Tichka Salam) és maco, agradable i les instal·lacions bones. En canvi, el personal no està a l'alçada ni molt menys. Ni son agradables, ni servicials, ni eficients. Fins i tot el caixer va intentar quedar-se amb 100 DH a l'hora de donar-me canvi! Va estar l'únic punt millorable. La resta, genial.

Així doncs, i tal i com t'he dit, ens ha anat molt bé i el record que queda és excel·lent. A veure si ens veiem un altre cop aviat!

Moltes gràcies per tot. Una forta encaixada.

Josep Estalella
Cardedeu, Barcelona