Evitar navegació.
Inici

menjar

El menjar marroquí pot ser un problema alhora de viatjar amb nens? Em refereixo a si es molt picant, fort...

Re: menjar

El menjar del Marroc, excepte comptades excepcions, no és picant. Un dels plats bàsics és el tagine, que consisteix en una mena d'estofat on s'hi couen les llegums de la temporada i s'hi afegeix una mica de carn (pollastre, xai.. ) o a vegades peix. La base de la condimentació és una barreja d'espècies entre les quals predomina el comí, que no pica.
Més que un problema de picar o no picar, el que pot succceir en un viatge de molts dies és que al final tinguem una mica la sensació de "menjar sempre el mateix" ja que la mateixa espècie l'acostumen a posar a tots els menjars, amb la qual cosa es nota el mateix gust de fons.
De totes maneres, a part dels tagines, també és fàcil poder menjar pollastre, carn de xai, truites i, en arribar a ciutats una mica grans, optar per anar a menjar en restaurants de "menú europeu" per alternar una mica. Als hotels també acostuma a haver-hi cuina variada.
Si es viatja amb nens, també és una bona opció la de portar alguna cosa envasada des de casa nostre i que a ells els agradi especialment (pernil dolç o salat, embutits, formatges...) i que ens poden ajudar a acabar de donar varietat als menjars