Evitar navegació.
Inici

Eva M Jimenez -Agost 2005

El viatge va anar molt bé. Els hotels van ser correctes (alguns tenien els lavabos molt petits, però que hi farem). El que més ens va agradar va ser el Riad Lena a Marraqueich. Impressionant!

Pel que fa als xòfers i als cotxes, al final vam anar amb Mitsubishi amb aire condicionat. Era d'agrair malgrat que el dia que em vaig posar malalta (típica diarrea) preferia no tenir l'aire ja que el canvi de temperatura em deixava més axaifada.
Per cert que va resultar que uns dels uns dels xofers parlava força bé l'espanyol i ens anava fent de guia també durant la ruta apart d'ensenyar-nos unes quantes paraules amb àrab. Va ser divertit.

Per acabar, m'agradaria comentar-te que el riad Nakhla a Essaouira és de pena. No sé si hi has estat però.... Les habitacions fan pudor a ranci, les cortines deu fer anys que les netegen, i el lavabo s'inundava tot quan et dutxaves i no s'assecava (la finestra que tenia estava segellada i no hi havia ventilació) fins que venien a netejar l'habitació. I mira que tenia una terrasseta la mar de mona però els "guarros" ni tan sols netejaven les taules amb un trap humit després d'esmorzar. En fi... Una cutreria com se sol dir.

Res més, gràcies per tot i pel bon tracte que hem rebut per la
vostra part.

Salutacions,