Evitar navegació.
Inici

Susanna Xiol - setembre 2005

Per allà, tot fantàstic!!! El nivell dels hotels concertats, correctes. Alguns, fins i tot, força bé. El Riad Nakhla d'Essaouira està bé si aconsegueixes les habitacions dobles de la primera planta, les que donen al carrer. Les que ens van donar el primer dia, al segon pis, a les cantonades, horribles!! Semblaven nínxols!!! Dir petit encara sona força generós!!. Un zulo!!!

Assegura't de demanar les del primer pis.

Respecte al vehicle amb conductor, en general, tot bé. El conductor molt predisposat i bon conductor, molt prudent. Això no obstant, si haguessim de fer una reflexió, només tindria una nota negativa o almenys, no tan bona. El fet és que quan anavem a un lloc que coneixia, ens suggeria amb insistència de parar-nos allà i a vegades es produia una situació una mica compromesa entre el bar/restaurant/xiringuito escollit per ell i la competència. Nosaltres estavem al mig i semblavem una mercaderia preciosa que es disputaven amb vehemència. I per altre banda, quan decidiem parar a un lloc que ell no coneixia (i, per tant, m'imagino que no tenia comissió), es quedava amb nosaltres, no marxava - com ens vas comentar que acostumaven a fer - amb la qual cosa, ens carregaven a nosaltres el seu àpat. Això va succeïr només un parell de vegades. Quan paravem a mig camí i feiem una beguda, li pagavem, però és que això ja ens semblava bé, normal, natural. Però el fet que es quedés en una taula pròxima.. i que després ens carreguessin el compte, no ens sembla correcta, perquè de fet no és una cosa escollida per nosaltres, sinó imposada.

Però pel demés, tot perfecte. El cotxe bé, resistent... L'aire acondicionat, fantàstic. I el conductor també bé, de veritat.,.. només aquests petits retrets.

Una salutació cordial i gràcies per l'interès!! Fins la pròxima!!!

Susanna.