Evitar navegació.
Inici

Gaspar Senís - agost 2006

Hem tornat sans i estalvis i amb una intenciò positiva hem permeto fer-te alguns comentaris.

VALORACIÓ TREK: Molt positiva de tota la gent que ens ha atés a la casa de M-Zik i especialment del guia Alí, el muler Ibrahim i el nebot de l'Alí, en Mustafà un nen de 11 anys molt trempat. Bàsicament vàrem fer el recorregut programat amb alguns canvis que el milloraren. La casa de la familia de l'Alí a M-Zik molt bé.

ASPECTES MENYS REEIXITS: Viatge de Marraqueix a Fes sense passar pel bosc de cedres ja que ni el voucher ni les instruccions que va rebre el conductor parlaven d'aquesta particularitat i ens va portar per la ruta directe,

HOTELS: Correcte el de Marraqueix. El de Fes crec que no es mareix la qualificació de 4 estrelles ja que les habitacionsque ens vàren donar (bany reduit a la mínima expresió) i el menjar crec que eren just de 3 estrelles.

GUIA A FES: Competent però massa de cara a la "pela". Matí molt actiu per veure tota la Medina però sense ni un minut de temps per poder tafanejar a les botigues i després de dinar 4 visites estratègiques (farmàcia, teixidor, curtidors de pells i terrissaires) articles que vàrem pagar força més cars que si haguessim comprat a la botiga. I hem refereixo als mateixos articles i qualitats.

Resum i conlcusió: Malgrat aquestes petites crítiques hem quedat molt contents.

Salutacions

Gaspar i la resta del grup