DESCOBREIX EL MARROC

CAPITAL: RABAT

POBLACIÓ: 37.076.584 (2021)  

IDIOMA: ÀRAB, AMAZIC

SUPERFÍCIE: 446.550 km² 

MARRAKECH

O també anomenada ciutat vermella és una ciutat en el centre del Marroc, que es troba a l’oest dels contraforts de l’Atles. És la quarta ciutat més gran del Marroc i és coneguda pel seu patrimoni cultural, religiós i arquitectònic.

FEZ

Fes és una ciutat en el nord del Marroc i la capital de la regió administrativa de Fès-Meknès. És la segona ciutat més gran del Marroc, amb una població de 1,11 milions segons el cens de 2014

La medina de Fes és considerada la zona per als vianants urbana més gran i antiga del món i està catalogada com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

CASABLANCA

Casablanca és la ciutat més gran del Marroc i es troba en la costa atlàntica del país. És coneguda per la seva arquitectura única que combina el patrimoni àrab-musulmà amb l’estil art déco francès.

També la llar de la mesquita Hassan II, una de les mesquites més grans del món, que es troba en una plataforma sobre l’oceà Atlàntic.

TÀNGER

Tànger és una ciutat en el nord del Marroc, situada en la costa de l’Estret de Gibraltar. És una ciutat multicultural amb una rica història i patrimoni.

La ciutat és coneguda per la seva arquitectura única que combina el patrimoni àrab-musulmà amb l’estil art déco francès . La medina de Tànger és una de les més antigues i vibrants del Marroc, amb carrers estrets i sinuosos plenes de botigues, restaurants i cafeteries

RABAT

Rabat és la capital del Marroc i es troba en la costa atlàntica del país. És una ciutat moderna i vibrant amb una rica història i patrimoni.

La medina també compta amb diversos llocs històrics, com la Kasbah donis Oudayas, que és un palau fortificat construït en el segle XII . A més, la ciutat compta amb diversos museus interessants, com el Museu Arqueològic de Rabat

La ciutat compta amb una gran quantitat de parcs i jardins, com el Jardí Botànic de Rabat, que és un dels jardins botànics més grans del món

TETUAN

A vegades coneguda amb el sobrenom de «El colom blanc», és una ciutat del nord del Marroc, situada en les proximitats de la mar Mediterrània.

XAUEN

és un municipi i una ciutat del Marroc.  Està situada al nord-oest del país, als contraforts de les muntanyes del Rif

Denominada popularment com el ‘poble blau del Marroc’ o ‘La perla del nord’

En aquesta meravellosa ciutat podrem vistitar:  Kasbah , Medina de Chefchaouen , Plaza Uta al-Hamman , Gran Mesquita , Soc.

El Marroc és un país que crida l’atenció, on en cada racó trobes nous records. 

No et canses de veure les immenses dunes, els camells, la gent en el mercat, l’olor intens de les espècies, la gent amable. 

 Una terra de misteri i màgia, de dia gaudeixes de la gent i la seva vida, però de nit aquesta màgia encara continua viva pels cels plens d’estrelles i la increïble lluna que t’il·lumina.