De la vall d’Anergui a les mesetes nòmades

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Sortir amb els més petits a descobrir l’Alt Atles és l’ocasió d’una primera experiència en un país llunyà i misteriós. La vall d’Anergui és un lloc especialment adequat per a una primera experiència de trekking en família. Mules i rius completaran la felicitat dels nens.

Durada: 8 dies
Consultar opció d’ampliació del recorregut. 

Un viatge en el temps al cor de l´Atlas, lluny del ritme frenètic de la civilització, a la trobada d´un poble molt hospitalari. Quedareu meravellats pels grandiosos paisatges i el ric patrimoni arquitectònic de la vall. Lluny de les rutes turístiques, la vall d’Anergui, amb la bellesa salvatge i les tradicions seculars, mereix una visita.

 

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Atles

Dia 3: Pobles tradicionals

Dia 4: Cercle Anergui

Dia 5: Assif Melloul i les gorges

Dia 6: Vall d’Anergui i mercat

Dia 7: Vall d’Anergui – Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya Marràqueix. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

DIA 2: MARRÀQUEIX – ATLAS

Esmorzar. Sortida aviat al matí en direcció a l’Atlas a través d’Azilal i la presa de Bin-Elouidane, on farem pícnic. Sopar i allotjament a una casa bereber a la vora de Assif Melloul. 

DIA 3: POBLES TRADICIONALS

Esmorzar. Aquest primer passeig permet descobrir els bells pobles fortificats d’argila rosa de la vall. Picnic o esmorzar amb la gent del lloc. Sopar i allotjament.

DIA 4: CERCLE ANERGUI

Esmorzar. Pugem al Tizi-n’Dari per descobrir el grandiós Cercle de Anergui. Pel camí de ferradura creuem a l’altre costat de la muntanya per arribar a la petita localitat de Batli, on farem un picnic. Sopar i allotjament.

 DIA 5: ASSIF MELLOUL I GORGES

Esmorzar. Aquest matí anem a descobrir les Gorges de l’Assif Melloul al llarg del riu. Anem a través d’aquest canó cada cop més estret i profund per arribar a la confluència de els rius Batli i Tafraout, on el riu ens convida a nedar. Picnic per dinar. Sopar i allotjament.

DIA 6: VALL ANERGUI I EL SEU MERCAT

Esmorzar. Visita al mercat de la vall, on tots els habitants d’aquesta solen anar-hi, ja que només és un cop a la setmana. Dinar. A la nit, sopar i allotjament.

DIA 7: VALL D’ANERGUI – MARRÀQUEIX

Esmorzar. A la tarda, tornada a Marràqueix i resta del dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 650 €

Trekking

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família.

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa… 

Descobrint el Sàhara a peu

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els …

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59