De la vall d’Anergui a les mesetes nòmades

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Sortir amb els més petits a descobrir l’Alt Atles és l’ocasió d’una primera experiència en un país llunyà i misteriós. La vall d’Anergui és un lloc especialment adequat per a una primera experiència de trekking en família. Mules i rius completaran la felicitat dels nens.

Durada: 8 dies
Consultar opció d’ampliació del recorregut. 

Un viatge en el temps al cor de l´Atlas, lluny del ritme frenètic de la civilització, a la trobada d´un poble molt hospitalari. Quedareu meravellats pels grandiosos paisatges i el ric patrimoni arquitectònic de la vall. Lluny de les rutes turístiques, la vall d’Anergui, amb la bellesa salvatge i les tradicions seculars, mereix una visita.

 

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Atles

Dia 3: Pobles tradicionals

Dia 4: Cercle Anergui

Dia 5: Assif Melloul i les gorges

Dia 6: Vall d’Anergui i mercat

Dia 7: Vall d’Anergui – Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya Marràqueix. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

DIA 2: MARRÀQUEIX – ATLAS

Esmorzar. Sortida aviat al matí en direcció a l’Atlas a través d’Azilal i la presa de Bin-Elouidane, on farem pícnic. Sopar i allotjament a una casa bereber a la vora de Assif Melloul. 

DIA 3: POBLES TRADICIONALS

Esmorzar. Aquest primer passeig permet descobrir els bells pobles fortificats d’argila rosa de la vall. Picnic o esmorzar amb la gent del lloc. Sopar i allotjament.

DIA 4: CERCLE ANERGUI

Esmorzar. Pugem al Tizi-n’Dari per descobrir el grandiós Cercle de Anergui. Pel camí de ferradura creuem a l’altre costat de la muntanya per arribar a la petita localitat de Batli, on farem un picnic. Sopar i allotjament.

 DIA 5: ASSIF MELLOUL I GORGES

Esmorzar. Aquest matí anem a descobrir les Gorges de l’Assif Melloul al llarg del riu. Anem a través d’aquest canó cada cop més estret i profund per arribar a la confluència de els rius Batli i Tafraout, on el riu ens convida a nedar. Picnic per dinar. Sopar i allotjament.

DIA 6: VALL ANERGUI I EL SEU MERCAT

Esmorzar. Visita al mercat de la vall, on tots els habitants d’aquesta solen anar-hi, ja que només és un cop a la setmana. Dinar. A la nit, sopar i allotjament.

DIA 7: VALL D’ANERGUI – MARRÀQUEIX

Esmorzar. A la tarda, tornada a Marràqueix i resta del dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 650 €

Trekking

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Descobrint el Sàhara a peu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59