Egipte: Alexandria, El Caire, el Nil, Abu Simbel i la Mar Roja

DESCARREGA EL CATÀLEG

New Field

Presentació

Egipte és un país fascinant que ofereix una gran varietat d’atractius turístics, des de la seva rica història i cultura fins als seus impressionants paisatges i la seva exòtica gastronomia.

Durada: 15 dies / 14 nits 

La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

 

Itinerari

Dia 1: El Caire

Dia 2: El Caire 

Dia 3: El Caire –  Alexandria – El Caire

Dia 4: El Caire – Luxor

Dia 5: Luxor 

Dia 6: Luxor – Esna

Dia 7: Edfu – Kom Ombo

Dia 8: Kom Ombo – Aswan

Dia 9: Aswan

Dia 10: Aswan – Abu Simbel – Aswan

Dia 11: Aswan – El Caire

Dia 12: El Caire  – Hurghada

Dia 13: Hurghada

Dia 14: Hurghada – El Caire

Dia 15: El Caire – Tornada al lloc d’origen

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ARRIBADA AL CAIRE 

Sortida del lloc d’origen amb destinació al Caire.

Allotjament i esmorzar a l’Hotel.

DIA 2: EL CAIRE 

Disposarem de tot el dia per a poder descobrir aquesta ciutat, una de les més caòtiques amb els seus 15 milions d’habitants; malgrat això ens captivara. Al matí començarem les visites en les piràmides de Gizeh, el Museu Egipci, on podrem meravellar-nos davant el tresor de Tutankhamon. L’última visita serà el barri copte, on ens deixarà el vehicle. Si volem descobrir el metre del Caire, a la volta podrem agafar aquest mitjà de transport per a tornar al cor de la ciutat, la Plaça Tahrir; d’allí tindrem la resta del dia lliure per a continuar visitant el Caire.

DIA 3: EL CAIRE – ALEXANDRIA – EL CAIRE 

Dia per a conéixer Alexandria. Eixirem a primera hora per a poder visitar les catacumbes, la columna de Pompeu, la biblioteca d’Alexandria, els jardins del Montazah i el fort Qait Bey. Dinarem en un restaurant d’aquesta ciutat i tornarem al Caire al vespre

DIA 4: EL CAIRE – LUXOR

Trasllat a l’aeroport per a prendre un vol amb destinació Luxor. Arribada i allotjament a l’hotel. Resta del dia lliure per a passejar per la “corniche” (passeig al costat del riu) o per a tindre la nostra primera trobada amb el temple de Luxor, que es troba a 3 quilòmetres; si encara no hem fet cap trasllat amb calesa (carrosses típiques de Luxor i Aswan) aquesta pot ser la nostra primera experiència.

DIA 5: LUXOR 

Trasllat al vaixell que ens portara fins a Aswan. Navegarem per un dels rius més fascinants pels seus capvespres i per la seva vida quotidiana, el ritme de la qual contemplarem la seva llera.

DIA 6: LUXOR – ESNA

Temps lliure per a acabar de visitar la ciutat. Nit a bord; a l’hora prevista salparem cap a Esna. Creuarem la resclosa de Esna i continuarem la navegació cap a Edfu; sopar i nit a bord. 

DIA 7: EDFU – KOM OMBO

Visitarem el temple de Edfú, escenari de diverses pel·lícules per ser el més espectacular i millor conservat de tots els temples. Navegació cap a Kom Ombo, l’únic temple dedicat a dues divinitats: el déu Sobek amb cap de cocodril, i el déu Haroeris amb cap de falcó. Després de la visita podem gaudir d’un bany en la piscina del vaixell i prendre el sol. Navegació cap a Aswan, sopar i nit a bord.

DIA 8: KOM OMBO – ASWAN 

Arribarem a Aswan, capital de l’alt Egipte, percebent una llum especial; alguna cosa en ella la fa diferent: és l’encant màgic que té aquesta ciutat. Possibilitat de realitzar una excursió opcional a l’illa de Philae, on es troba el temple, i deambular pels carrers de la ciutat i el passeig del Nil. Gaudirem de la nostra última nit en el creuer.

DIA 9: ASWAN

Trasllat a l’hotel previst. Visitarem l’Illa Kitchener creuant el jardí botànic, per a pujar de nou en la nostra embarcació i seguir el passeig envoltant l’illa Elefantina on veurem el famós Nilómetro, sistema romà de mesurament del llit del riu. 

DIA 10: ASWAN – ABU SIMBEL – ASWAN

Matinarem per a poder contemplar l’alba enmig del desert que ens separa d’Abu Simbel. Tindrem l’experiència de veure miratges, si encara no l’havíem tinguda. Arribarem a primera hora amb temps suficient per a visitar els dos temples i la cúpula que van construir artificialment per a sostindre el monument.

DIA 11: ASWAN – EL CAIRE

Sortida cap a l’aeroport per a volar en direcció al Caire. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.

DIA 12: EL CAIRE – HURGHADA

Dia de ruta entre desert i les ribes del Mar Roig.  Resta del dia lliure.

DIA 13: HURGHADA

Dia lliure per a poder gaudir del snorking i menjar dins de la mar en la barca que podeu llogar per a passar el dia, o ancorats en una de les illes que envolten les zones de coral. Recomanem fer el retorn al capvespre, serà un dels crepuscles que portareu sempre en el vostre record.

DIA 14: HURGHADA – EL CAIRE

Dia en ruta, podent visitar els dos monestirs coptes de Sant Antoni, el de major antiguitat, i Sant Pau, al fons d’un circ muntanyenc des d’on és visible la muntanya de Moisés al Sinaí. Arribada al Caire per a dirigir-nos a l’hotel.

DIA 15: EL CAIRE – TORNADA

Trasllat a l’aeroport per a tornar al nostre punt de partida, amb la promesa feta… d’algun dia tornar. 

Fi del viatge

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

Piràmides de Gizeh

Hurghada

Temple de File

15 dies

A consultar

El més buscat

Cultural