Essaouira entre dunes i oceà

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Sortir amb els més petits a descobrir la costa marroquí és l’ocasió d’una primera experiència en un país llunyà i misteriós. 

Durada: 8 dies
Consultar opció d’ampliació del recorregut. 

Una successió de platges de sorra, promontoris rocosos i turons de pedra calcària que cauen abruptament cap a l’oceà, També dunes, com si el Sàhara se submergís al mar.

 

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Tafedna

Dia 3: Tafedna – Iften

Dia 4: Morabit Sidi M’Barek

Dia 5: Dunes de Diabate

Dia 6: Essaouira

Dia 7: Essaouira – Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya


DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya Marràqueix. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

DIA 2: MARRÀQUEIX – TAFEDNA

Esmorzar. Sortida de Marràqueix cap a la costa atlàntica, al poble de pescadors de Tafedna, antic port portuguès on ens espera el equip de camellers. Mentre preparen el campament farem un primer passeig a la platja gran al llarg de les dunes.

DIA 3: TAFEDNA – IFTEN

Esmorzar. Sortida cap a l’interior per descobrir una sèrie de llogarets de la tribu Haha.

El dinar prop d’un pou ajuda a reposar la nostra provisió d’aigua. Seguim per uns penya-segats amb vistes a les onades de l’oceà i muntem el campament a prop del poble pesquer d’Iften.

DIA 4: MORABIT SIDI M’BAREK

Esmorzar. Deixem el nostre petit poble de pescadors amb les seves cabanes a la primera línia de mar, per anar de cornisa a cornisa sobre l’oceà fins al morabito de Sidi M’barek a prop de les cascades. Acampada i sopar.

 DIA 5: DUNES DE DIABATE

Esmorzar. Continuem el nostre recorregut pel sender de les antigues rutes de les caravanes entre dunes, penya-segats i camins de cabra fins a arribar al nostre campament a Diabate. Sopar i acampada.

DIA 6: ESSAOUIRA

Esmorzar. Tornada cap a Essaouira. Dia lliure on podem visitar el seu mercat o la famosa Skala. Com el vehícle privat està a la vostra disposició, podeu visitar els voltants de la ciutat com ara el antic Palau del Sultà, la platja del Diabat o Sidi Kauki. Sopar i allotjament.

DIA 7: ESSAOUIRA – MARRÀQUEIX

Esmorzar. A la tarda, tornada a Marràqueix i resta del dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 600 €

Trekking

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa…

Descobrint el Sàhara a peu

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els …

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59