Essaouira entre dunes i oceà

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Sortir amb els més petits a descobrir la costa marroquí és l’ocasió d’una primera experiència en un país llunyà i misteriós. 

Durada: 8 dies
Consultar opció d’ampliació del recorregut. 

Una successió de platges de sorra, promontoris rocosos i turons de pedra calcària que cauen abruptament cap a l’oceà, També dunes, com si el Sàhara se submergís al mar.

 

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Tafedna

Dia 3: Tafedna – Iften

Dia 4: Morabit Sidi M’Barek

Dia 5: Dunes de Diabate

Dia 6: Essaouira

Dia 7: Essaouira – Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya


DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya Marràqueix. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

DIA 2: MARRÀQUEIX – TAFEDNA

Esmorzar. Sortida de Marràqueix cap a la costa atlàntica, al poble de pescadors de Tafedna, antic port portuguès on ens espera el equip de camellers. Mentre preparen el campament farem un primer passeig a la platja gran al llarg de les dunes.

DIA 3: TAFEDNA – IFTEN

Esmorzar. Sortida cap a l’interior per descobrir una sèrie de llogarets de la tribu Haha.

El dinar prop d’un pou ajuda a reposar la nostra provisió d’aigua. Seguim per uns penya-segats amb vistes a les onades de l’oceà i muntem el campament a prop del poble pesquer d’Iften.

DIA 4: MORABIT SIDI M’BAREK

Esmorzar. Deixem el nostre petit poble de pescadors amb les seves cabanes a la primera línia de mar, per anar de cornisa a cornisa sobre l’oceà fins al morabito de Sidi M’barek a prop de les cascades. Acampada i sopar.

 DIA 5: DUNES DE DIABATE

Esmorzar. Continuem el nostre recorregut pel sender de les antigues rutes de les caravanes entre dunes, penya-segats i camins de cabra fins a arribar al nostre campament a Diabate. Sopar i acampada.

DIA 6: ESSAOUIRA

Esmorzar. Tornada cap a Essaouira. Dia lliure on podem visitar el seu mercat o la famosa Skala. Com el vehícle privat està a la vostra disposició, podeu visitar els voltants de la ciutat com ara el antic Palau del Sultà, la platja del Diabat o Sidi Kauki. Sopar i allotjament.

DIA 7: ESSAOUIRA – MARRÀQUEIX

Esmorzar. A la tarda, tornada a Marràqueix i resta del dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 600 €

Trekking

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Descobrint el Sàhara a peu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59