Egipte: el Caire, el Nil i Abu Simbel 

DESCARREGA EL CATÀLEG

New Field

Presentació

Egipte és un país fascinant que ofereix una gran varietat d’atractius turístics, des de la seva rica història i cultura fins als seus impressionants paisatges i la seva exòtica gastronomia.

Durada: 8 dies / 7 nits 

La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

 

Itinerari

Dia 1: El Caire

Dia 2: El Caire – Piramides de Giza – Sakkara – El Caire

Dia 3: El Caire –  Aswan

Dia 4: Aswan  – Abu Simbel – Aswan

Dia 5: Aswan – Kom Ombo – Edfu

Dia 6:  Vall dels reis i de les reines / Temple funerari Hatshepsut colossos de mèmnon 

Dia 7: Luxor – Karnak – Luxor

Dia 8: Luxor – El Caire – Destinació d’origen

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ARRIBADA AL CAIRE 

Sortida del lloc d’origen amb destinació al Caire.

Allotjament i esmorzar a l’Hotel.

DIA 2: EL CAIRE – PIRAMIDES DE GIZA – SAKKARA – EL CAIRE

Esmorzar. A l’hora establerta, sortida amb A/C Minivan i un guia egiptòleg de parla castellana per visitar les   famoses piràmides de Kheops, Kefren i Micerinos, l’única de les 7 meravelles del món que queda, obra feta fa més de 4500 anys, l’enigmàtica Esfinx, que és d’una sola pedra de 72 metres de llarg i 20 metres d’altura, i el Temple de la Vall. A l’hora establerta tornada a l’hotel. 

Allotjament i esmorzar a l’Hotel.

DIA 3: EL CAIRE – ASWAN 

Trasllat al aeroport domèstic del Caire. Caire – Aswan. Anirem a l’aeroport per agafar el vol fins a Aswan. Rebuda a l’aeroport i després començarem la visita del Temple de Philaea, a la tarda una visita panoràmica al voltant del jardí botànic, l’illa d’Elefantina i el mausoleu de Agha Khan [visita exterior]. Després passeig en faluca (embarcació típica de la regió) pel Nil. 

Allotjament i esmorzar a l’Hotel.

DIA 4: ASWAN – ABU SIMBEL – ASWAN (creuer) 

Estarem d’hora per tal que puguem contemplar la sortida del sol enmig del desert que ens separa d’Abu Simbel. Tindrem l’experiència de veure miratges. Arribarem a primera hora amb temps suficient per visitar els dos temples i la cúpula que construïen artificialment per donar suport al monument, desplaçat uns 200 m del seu emplaçament original i 64 metres més elevats. Les obres, recolzades per la UNESCO, van començar el 1963 i no van acabar fins al 1972. A la tornada, dinar al creuer, temps lliure per poder disfrutar de la terrassa i gaudir de la piscina en el creuer. Primera nit de creuer. 

Allotjament en pensió completa a bord del creuer. 

DIA 5: ASWAN (creuer) – KOM OMBO – EDFU 

Navegarem cap a Kom Ombo. Visita del temple del Déu Sobek i el Déu Horairis. Navegació a Edfu. Visita del temple del Déu Horus, establert entre 237-57 A.C. que es considera el temple més perfecte dels de l’antiga civilització egípcia. Navegació fins Edfu, sopar a Edfu. Segona nit de creuer. 

Allotjament en pensió completa a bord del creuer.

DIA 6: VALL DELS REIS I DE LES REINES / TEMPLE FUNERARI      HATSHEPSUT COLOSSOS DE MÈMNON

Esmorzar a bord, amb el nostre guia privat de parla hispana, visita a la Riba Occidental per visitar els Colossos de Mèmnon, Vall dels Reis (que inclou tres tombes reials) i Vall de les Reines, una visita al Temple de la Reina Hat- chepsut, acompanyant, després trasllat de tornada al creuer, sopar i espectacle de dansa del ventre: allotjament en creu-zero, tercera i última nit en creuer. 

Allotjament en pensió completa a bord del creuer. 

DIA 7: LUXORKARNAKLUXOR

Després d’esmorzar, visita al temple del Déu Horus a EDFU, acompanyat per un guia egiptòleg de parla castellana. Navegació cap a Luxor, hora de dinar, arribada a Luxor, visita privada als dos meravellosos temples de Luxor i Karnak. 

Allotjament i esmorzar a l’Hotel.

DIA 8: LUXOR – EL CAIRE – TORNADA

trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada 

Fi del viatge

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

Temple  hatshepsut

Temple de Karnak

Abu Simbel

8 dies

A consultar

El més buscat

Familiar