La Vall del Draa. Descobrint el Sàhara a peu

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els qui porten els equipatges; nosaltres només carreguem una petita motxilla amb el necessari per al dia. Les marxes són de 4 a 5 hores de mitjana per dia, amb campaments a les dunes.

Pot fer-se sense cap problema amb nens a partir de 4/5 anys. A més, podem proporcionar dromedaris amb sella per a ells. Àpats adaptats per als nens. Una estada lúdica i molt relaxant.

Durada: 8 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

 

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Vall del Draa – Dunes de Nesrate

Dia 3: Dunes de Nesrate – Dunes de Tidri

Dia 4: Dunes de Tidri – Regabi Hniti

Dia 5: Erg Regabi Hniti

Dia 6: Ouled Driss

Dia 7: Ouled Driss – Ouarzazate – Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya – Marràqueix. Acollida a l’aeroport i trasllat a l’hotel o al riad. Resta del dia lliure. Serà l’ocasió per fer una primera incursió a la plaça J’maa El Fna, un extasiant lloc ple d’encantadors de serps, domadors de mones, narradors de contes, dentistes, saltimbanquis, llançadors de cartes, futuròlegs… Allotjament.

DIA 2: MARRÀQUEIX – VALL DEL DRAA – DUNES DE NESRATE

Esmorzar. Sortida cap a la vall del Drâa travessant l’Alt Atles pel coll del Tichka. Després d’haver travessat diversos oasis, passem per Zagora i després arribem a les dunes de Nesrate, on ens esperen els camellers que ens acompanyaran durant el viatge. Primer campament i sopar sota el cel del Gran Sud. 

DIA 3: DUNES DE NESRATE – DUNES DE TIDRI

Esmorzar. Sortida per a una aventura fora del temps, al descobriment dels grans espais desèrtics. Aquesta primera etapa ens condueix al llarg de la Hammada del Drâa. . Passarem pel ksar de Zaouiat Sidi Salah abans d’arribar a les dunes de Tidri. 

DIA 4: DUNES DE TIDRI – REGABI HNITI

Després de veure sortir el sol sobre les dunes i esmorzar, reprenem la marxa. Avui avancem sobre el reg de Tidri des d’on es domina tota la Vall del Draa. Cap al
capvespre instal·lem el campament en un indret esplèndid on les dunes dominen el palmerar de Mhamid.

DIA 5: REGAB HNITI 

Esmorzar. Continuem descobrint l’hammada del Drâa. Farem una parada prop d’un indret prehistòric amb nombrosos túmuls funeraris, un museu a cel obert descobert fa pocs anys durant un viatge de reconeixement. Últim de campament a les dunes de cara al djbel Bani.

DIA 6: OULED DRISS

Esmorzar. Aquest últim matí ens aproparem a l’oasi de Mhamid. Tindrem l’ocasió de creuar de camí algunes famílies nòmades que viuen en aquesta regió prop de l’antic poble de Bounou, abans d’arribar al seu campament a Ouled Driss, magnífic poble saharià de carrerons enterrats, on el ksar ha conservat la seva sorprenent arquitectura. 

DIA 7: OULED DRISS – MARRÀQUEIX

Esmorzar. Sortida aviat el matí per anar a Marràqueix passant per Tamegroute. Arribada a última hora de la tarda a Marràqueix i trasllat a l’hotel o al riad.

*NOTA IMPORTANT: sopars NO inclosos a Marràqueix.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

Esmorzar. Dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 600€

Grup reduït

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família.  

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa…

Descobrint el Sàhara a peu

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els …

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59