Marroc al complet

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Gran ruta de 16 dies on podem veure tots els símbols i llocs més destacats del Marroc.

Durada: 16 díes
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

Aquest itinerari és ideal per a les persones a les que els hi agraden els grans viatges i volen descobrir totes les meravelles que amaga el Marroc. Veurem des de les extenses costes de Essaouira o Tànger fins a les altes muntanyes de l’Atles o les característiques dunes del desert.

Itinerari

Dia 1: Espanya -Tànger – Tetuan – Chaouen

Dia 2: Chaouen

Dia 3: Chaouen – Meknes – Fes

Dia 4: Fes

Dia 5: Fes – Our Er Rabia – Midelt

Dia 6: Ouarzazate Marràqueix (per la Vall de Ounila)

Dia 7: Midelt – Vall del Ziz – Dunes de Merzouga

Dia 8: Dunes de Merzouga – Ksar el Khorbat – Gorges del Todra – Tinerhir

Dia 9: Tinerhir – Gorges del Dades – Skoura – Ouarzazate

Dia 10: Ouarzazate – Marràqueix

Dia 11: Marràqueix

Dia 12: Marràqueix -Essaouira

Dia 13: Essaouira

Dia 14: Essaouira – Safi – Oualidia – El Jadida

Dia 15: El Jadida – Azemmour – Casablanca – Rabat

Dia 16: Marroc – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – TÀNGER – TETUAN – CHAOUEN

Vol Espanya – Tànger. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat cap a Tetuan, on visitarem la seva medina, que forma part del Patrimoni de la UNESCO. Després, ens dirigirem cap a les mítiques muntanyes del Rif en direcció Chaouen. Sopar i allotjament a Chaouen.

DIA 2: CHAOUEN

Esmorzar. Dia lliure a Chaouen, on podrem descobrir la seva medina, prendre un te a la plaça Utah el Hammam o passejar pels voltants de la cascada Ras El Maa.

*NOTA IMPORTANT: durant tots els dies lliures de l’itinerari, el vehícle privat està a la vostra disposició per a visitar la ciutat o els seus voltants.

DIA 3: CHAOUEN – MENKES – FES

Esmorzar. Sortida en vehicle privat cap a Fes. Pel camí, farem parada a l’antic lloc fronterer del Pont de Leukos i a les ruines romanes de Volúbilis, declarades Patrimoni Mundial de la UNESCO. Continuarem fins a Menkes, on de camí, podrem visitar la ciutat santa de Moulay Idris. 

Arribada a Fes a última hora de la tarda. Nit a la ciutat.

DIA 4: FES

Esmorzar. Després, iniciarem una visita guiada en castellà per la ciutat. Resta del dia lliure, on és bona opció visitar la medina, caminar pels carrers de Fes-Jdid, on trobem el palau reial i la mellah o visitar la mequita més antiga de la ciutat. Nit a la ciutat.

DIA 5: FEZ – OUM ER RABIA – MIDELT

Esmorzar. Sortida amb el nostre xòfer per a dirigir-nos cap a Midelt. Creuarem l’Atlas Mitjà, on trobem boscos de cedres on podem trobar manades de micos de barberia. A mig camí entre Fes i Midelt, pararem a les Fonts de l’Oum Er Rebia, on neix el riu més important del Marroc.

Un cop a Midelt, instal·lació a l’hotel i sopar.

DIA 6: MIDELT – VALL DEL ZIZ – DUNES DE MERZOUGA

Esmorzar. Després, sortida cap al desert d’Erg Chebbi. Durant el camí, podrem parar a admirar l’oasi de Meski, que el segle passat es va convertir en una residència per als oficials francesos. 

Un cop a l’allotjament, podem triar si dormir a l’hotel o sortir en dromedari a l’interior de les dunes, fins arribar al campament de les típiques haimes. Sopar a l’allotjament seleccionat.

DIA 7: DUNES DE MERZOUGA

És molt gratificant llevar-se ben d’hora per a poder contemplar l’alba des de les dunes. Després esmorzarem i passarem el dia a les dunes del desert. Si és dimarts, dijous o diumenge, recomanem anar a Rissani, ja que és dia de mercat. Una altra opció és visitar el poble de Khamliya, on pràcticament tots els seus habitants son descendents d’esclaus africans. Sopar i allotjament a l’hotel a peu de dunes.

DIA 8: DUNES DE MERZOUGA – KSAR EL KHORBAT – GORGES DEL TODRA – TINERHIR

Esmorzar. A continuació recorrerem un paisatge hammada (desert de pedra) fins a arribar a el Khorbat (Tinejdad), on visitarem el museu de l’oasis i visitarem l’antic ksar, rehabilitat per l’arquitecte català Roger Mimó. També visitarem les fogaras antics pous excavats sota terra per els quals s’accedia als canals d’aigua. 

Seguirem fins a arribar a Tinerhir, l’accés cap a les gorges del Todra. Sopar i allotjament.

DIA 9: TINERHIR – GORGES DEL DADES – SKOURA – OUARZAZATE

Esmorzar. Seguirem cap a la ruta de les Kasbahs, desviant-nos fins a les Gorges del Dades. Continuarem en direcció Skoura que ens ofereix un meravellós conjunt de kasbahs i, a prop, trobem del mausoleu de Sidi Aissa. Finalment, arribarem a Ouarzazate on podem visitar la seva kasbah i el museu del cinema ja que és el bollywood del Marroc. Sopar i allotjament.

DIA 10: OUARZAZATE – MARRÀQUEIX

Esmorzar. Ens dirigirem cap a Marràqueix a través de l’Alt Atles. De camí, farem una parada a la Kasbah d’Aït Benhaddou, famosa per la gran quantitat de pel·lícules i sèries rodadas com ara Gladiator o Juego de Tronos. A mitja tarda, arribarem a Marràqueix. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits. Allotjament.

DIA 11: MARRÀQUEIX

Esmorzar. 

Dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 12: MARRÀQUEIX – ESSAOUIRA

Esmorzar i matí lliure per a acabar de visitar la ciutat de Marràqueix. Per la tarda, trasllat en el vehícle privat cap a Essaouira. Sopar i allotjament.

DIA 13: ESSAOUIRA

Esmorzar. Dia lliure a Essaouira, on podem visitar el seu mercat o la famosa Skala. Com el vehícle privat està a la vostra disposició, podeu visitar els voltants de la ciutat com ara el antic Palau del Sultà, la platja del Diabat o Sidi Kauki. Sopar i allotjament.

DIA 14: ESSAOUIRA – SAFI – OUALIDIA – EL JADIDA

Esmorzar. Sortida cap a El Jadida fent parada a Safi, un important poble pesquer del país i a Oualidia, una famosa llacuna marítima. A mitja tarda, arribarem a El Jadida, unaciutat enmurallada on la seva medina va ser declarada Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Sopar i allotjament.

DIA 15: EL JADIDA – AZEMMOUR – CASABLANCA – RABAT

Esmorzar. Sortirem en direcció Rabat, però fent parada a Azemmour: un important bastió portuguès que era clau a causa de la seva ubicació a la desembocadura del riu més caudalós del Marroc, el Oum Er Rbia. Continuarem cap a Casablanca, capital industrial i financera del Marroc. Finalment, arribada a Rabat, que encara que sigui la capital administrativa, conserva una acollidora medina. També tenim l’opció de pasejar pels carrerons de la Kasbah dels Oudayas, el mausoleu de Mohammed V i la Torre Hassan. Sopar i allotjament.

DIA 16: MARROC – BARCELONA

Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport de Rabat, Casablanca o Marràqueix per al vol de tornada a Espanya.

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

16 dies

Des de 1200 €

El més buscat

Gran viatge

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Descobrint el Sàhara a peu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59