Marroc al complet

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Gran ruta de 16 dies on podem veure tots els símbols i llocs més destacats del Marroc.

Durada: 16 díes
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

Aquest itinerari és ideal per a les persones a les que els hi agraden els grans viatges i volen descobrir totes les meravelles que amaga el Marroc. Veurem des de les extenses costes de Essaouira o Tànger fins a les altes muntanyes de l’Atles o les característiques dunes del desert.

Itinerari

Dia 1: Espanya -Tànger – Tetuan – Chaouen

Dia 2: Chaouen

Dia 3: Chaouen – Meknes – Fes

Dia 4: Fes

Dia 5: Fes – Our Er Rabia – Midelt

Dia 6: Ouarzazate Marràqueix (per la Vall de Ounila)

Dia 7: Midelt – Vall del Ziz – Dunes de Merzouga

Dia 8: Dunes de Merzouga – Ksar el Khorbat – Gorges del Todra – Tinerhir

Dia 9: Tinerhir – Gorges del Dades – Skoura – Ouarzazate

Dia 10: Ouarzazate – Marràqueix

Dia 11: Marràqueix

Dia 12: Marràqueix -Essaouira

Dia 13: Essaouira

Dia 14: Essaouira – Safi – Oualidia – El Jadida

Dia 15: El Jadida – Azemmour – Casablanca – Rabat

Dia 16: Marroc – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – TÀNGER – TETUAN – CHAOUEN

Vol Espanya – Tànger. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat cap a Tetuan, on visitarem la seva medina, que forma part del Patrimoni de la UNESCO. Després, ens dirigirem cap a les mítiques muntanyes del Rif en direcció Chaouen. Sopar i allotjament a Chaouen.

DIA 2: CHAOUEN

Esmorzar. Dia lliure a Chaouen, on podrem descobrir la seva medina, prendre un te a la plaça Utah el Hammam o passejar pels voltants de la cascada Ras El Maa.

*NOTA IMPORTANT: durant tots els dies lliures de l’itinerari, el vehícle privat està a la vostra disposició per a visitar la ciutat o els seus voltants.

DIA 3: CHAOUEN – MENKES – FES

Esmorzar. Sortida en vehicle privat cap a Fes. Pel camí, farem parada a l’antic lloc fronterer del Pont de Leukos i a les ruines romanes de Volúbilis, declarades Patrimoni Mundial de la UNESCO. Continuarem fins a Menkes, on de camí, podrem visitar la ciutat santa de Moulay Idris. 

Arribada a Fes a última hora de la tarda. Nit a la ciutat.

DIA 4: FES

Esmorzar. Després, iniciarem una visita guiada en castellà per la ciutat. Resta del dia lliure, on és bona opció visitar la medina, caminar pels carrers de Fes-Jdid, on trobem el palau reial i la mellah o visitar la mequita més antiga de la ciutat. Nit a la ciutat.

DIA 5: FEZ – OUM ER RABIA – MIDELT

Esmorzar. Sortida amb el nostre xòfer per a dirigir-nos cap a Midelt. Creuarem l’Atlas Mitjà, on trobem boscos de cedres on podem trobar manades de micos de barberia. A mig camí entre Fes i Midelt, pararem a les Fonts de l’Oum Er Rebia, on neix el riu més important del Marroc.

Un cop a Midelt, instal·lació a l’hotel i sopar.

DIA 6: MIDELT – VALL DEL ZIZ – DUNES DE MERZOUGA

Esmorzar. Després, sortida cap al desert d’Erg Chebbi. Durant el camí, podrem parar a admirar l’oasi de Meski, que el segle passat es va convertir en una residència per als oficials francesos. 

Un cop a l’allotjament, podem triar si dormir a l’hotel o sortir en dromedari a l’interior de les dunes, fins arribar al campament de les típiques haimes. Sopar a l’allotjament seleccionat.

DIA 7: DUNES DE MERZOUGA

És molt gratificant llevar-se ben d’hora per a poder contemplar l’alba des de les dunes. Després esmorzarem i passarem el dia a les dunes del desert. Si és dimarts, dijous o diumenge, recomanem anar a Rissani, ja que és dia de mercat. Una altra opció és visitar el poble de Khamliya, on pràcticament tots els seus habitants son descendents d’esclaus africans. Sopar i allotjament a l’hotel a peu de dunes.

DIA 8: DUNES DE MERZOUGA – KSAR EL KHORBAT – GORGES DEL TODRA – TINERHIR

Esmorzar. A continuació recorrerem un paisatge hammada (desert de pedra) fins a arribar a el Khorbat (Tinejdad), on visitarem el museu de l’oasis i visitarem l’antic ksar, rehabilitat per l’arquitecte català Roger Mimó. També visitarem les fogaras antics pous excavats sota terra per els quals s’accedia als canals d’aigua. 

Seguirem fins a arribar a Tinerhir, l’accés cap a les gorges del Todra. Sopar i allotjament.

DIA 9: TINERHIR – GORGES DEL DADES – SKOURA – OUARZAZATE

Esmorzar. Seguirem cap a la ruta de les Kasbahs, desviant-nos fins a les Gorges del Dades. Continuarem en direcció Skoura que ens ofereix un meravellós conjunt de kasbahs i, a prop, trobem del mausoleu de Sidi Aissa. Finalment, arribarem a Ouarzazate on podem visitar la seva kasbah i el museu del cinema ja que és el bollywood del Marroc. Sopar i allotjament.

DIA 10: OUARZAZATE – MARRÀQUEIX

Esmorzar. Ens dirigirem cap a Marràqueix a través de l’Alt Atles. De camí, farem una parada a la Kasbah d’Aït Benhaddou, famosa per la gran quantitat de pel·lícules i sèries rodadas com ara Gladiator o Juego de Tronos. A mitja tarda, arribarem a Marràqueix. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits. Allotjament.

DIA 11: MARRÀQUEIX

Esmorzar. 

Dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 12: MARRÀQUEIX – ESSAOUIRA

Esmorzar i matí lliure per a acabar de visitar la ciutat de Marràqueix. Per la tarda, trasllat en el vehícle privat cap a Essaouira. Sopar i allotjament.

DIA 13: ESSAOUIRA

Esmorzar. Dia lliure a Essaouira, on podem visitar el seu mercat o la famosa Skala. Com el vehícle privat està a la vostra disposició, podeu visitar els voltants de la ciutat com ara el antic Palau del Sultà, la platja del Diabat o Sidi Kauki. Sopar i allotjament.

DIA 14: ESSAOUIRA – SAFI – OUALIDIA – EL JADIDA

Esmorzar. Sortida cap a El Jadida fent parada a Safi, un important poble pesquer del país i a Oualidia, una famosa llacuna marítima. A mitja tarda, arribarem a El Jadida, unaciutat enmurallada on la seva medina va ser declarada Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Sopar i allotjament.

DIA 15: EL JADIDA – AZEMMOUR – CASABLANCA – RABAT

Esmorzar. Sortirem en direcció Rabat, però fent parada a Azemmour: un important bastió portuguès que era clau a causa de la seva ubicació a la desembocadura del riu més caudalós del Marroc, el Oum Er Rbia. Continuarem cap a Casablanca, capital industrial i financera del Marroc. Finalment, arribada a Rabat, que encara que sigui la capital administrativa, conserva una acollidora medina. També tenim l’opció de pasejar pels carrerons de la Kasbah dels Oudayas, el mausoleu de Mohammed V i la Torre Hassan. Sopar i allotjament.

DIA 16: MARROC – BARCELONA

Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport de Rabat, Casablanca o Marràqueix per al vol de tornada a Espanya.

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

16 dies

Des de 1200 €

El més buscat

Gran viatge

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família.

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa… 

Descobrint el Sàhara a peu

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els … 

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59