L’Índia i Nepal

DESCARREGA EL CATÀLEG

New Field

Presentació

L’Índia és, sens dubte, el viatge mític a què cap viatger no pot renunciar. Una impactant barreja de cultures, religions i formes de vida.

Durada: 13 dies / 12 nits 

La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

Un subcontinent apassionant on conviuen les més ancestrals tradicions amb les últimes tecnologies, on hi caben tants viatges diferents com persones la vagin a recórrer. Si disposes de pocs dies, aquest és el teu viatge iniciàtic

 

Itinerari

Dia 1: Arribada a Delhi

Dia 2: Dehli

Dia 3: Dehli – Jaipur

Dia 4: Jaipur “La Ciutat Rosa”

Dia 5: Jaipur – Dausa – Fatephur Sikri – Agra

Dia 6: Agra

Dia 7: Agra – Jhansi – Orchha – Khajuraho

Dia 8: Khajuraho – Varanasi

Dia 9: Varanasi – Sarnath – Varanasi

Dia 10: Varanasi – Delhi – Kathmandu

Dia 11: Kathmandu

Dia 12: Kathmandu

Dia 13: Kathmandu – Delhi

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ARRIBADA A DEHLI

Benvinguda en l’aeroport de Delhi, un representant els rebrà en l’aeroport i trasllat a l’hotel amb cotxe privat. Check-in a l’hotel.

Allotjament.

DIA 2: DEHLI

Esmorzar. Al matí visitarem la vella Delhi, incloent-hi la mesquita Jama (la més gran del país), parada en el fort Rojo, un dels més opulents de l’època de l’imperi Mughal. Farem una passejada en Rick Shaw pels carrerons.

Continuem la visita per la nova Delhi, recorrent el Raj Ghat (memorial de Gandhi), la porta de l’Índia, el Parlament, el Palau presidencial, el minaret Qutub Minar, que és el més alt del món amb els seus 73 m, i finalment anirem a un Temple de la comunitat Sikh.

Sopar i Allotjament.

DIA 3: DEHLI – JAIPUR

Esmorzar. Al matí sortida per carretera cap a Jaipur, la capital Rajasthan. Té els seus característics edificis de color vermellós, que representa hospitalitat per als Rajputas en la seva cultura.  Mentrestant, els mercats estan replets de meravellosos objectes, souvenirs, teles teixides a mà i artesania. Et convidem a visitar la ciutat de l’amor, llegendes i tradicions. Arribada i trasllat a l’hotel.
A la tarda veurem el Temple Hinduista “Laxmi Narayan o Temple de Birla”.

Sopar i Allotjament.

DIA 4: JAIPUR “LA CIUTAT ROSA”

Esmorzar. A les 07.30 hores us recollirem a l’hotel per a visitar el fort de Amber (pujaran muntats en elefant i baixaran amb cotxe).

A la tarda visitarem El Palau del Maharajà , antiga residència real convertida en museu. Encara una petita porció la utilitza la família reial de la ciutat. Jantar Mantar, és l’Observatori més gran del món, construït en pedra i marbre per Jai Singh de 1728 fins a 1734. En ruta tindreu una breu parada per a treure la típica foto del Hawa Mahal (Palacio dels Vents). El palau, de cinc plantes, va ser construït en 1799 i és un dels millors exemples del talent artístic dels rajputas. 

Farem després un passeig pel barri antic, apreciant el seu passat històric.

Sopar i Allotjament.

DIA 5: JAIPUR – DAUSA – FATEPHUR SIKRI -AGRA 

Esmorzar. Al matí sortida per carretera cap a Agra, en ruta visitarem el Temple Giriraj Dharan (Dausa), dedicat al Déu Krishna.

Continuem cap a Agra, en ruta visitarem Fatehpur Sikri, ciutat construïda pel rei Akbar en el segle XVI per a canviar aquí la capital. Hi ha diversos edificis civils com el Diwan-I-Am, Diwan-I-Khas, el palau Jodhabai, la casa de Birbal, la casa de Marian i el Panchmahal. Després continuem cap a Agra. Arribada i trasllat a l’hotel.

Sopar i Allotjament

DIA 6: AGRA

Esmorzar. Visitarem El Taj Mahal. Poc cal dir sobre aquesta meravella arquitectònica, que sempre acaba convertint-se en l’ànima de tota visita turística a Agra. 

Més tard visitarem el Fort de Agra, construït per l’emperador Akbar entre 1565 i 1573, revela el talent Mughal per a combinar l’arquitectura defensiva amb la bellesa i el disseny. També visitarem la Tomba de Itmad-ud-Daulah, “Baby Taj Mahal” es tracta d’una exquisida tomba construïda en honor de Mirza Ghiyas Begvis per la seva filla, que era dona de l’emperador Jahagir.

Sopar i Allotjament.

DIA 7: AGRA – JHANSI – ORCHHA – KHAUJURAHO 

Esmorzar. Al matí trasllat a l’estació per a prendre el tren amb destinació a Jhansi. Arribada, assistència del nostre representant i sortida cap a Khajuraho. En ruta visitarem Orchha, una petita i interessant ciutat plena de Palacios i Temples. Continuació a Khajuraho. Arribada i trasllat a l’hotel.

Sopar i Allotjament.

DIA 8: KHAJURAHO – VARANASI

Esmorzar. Al matí visitarem els mundialment famosos Temples del Kamasutra, els Temples Orientals i Occidentals construïts pels Reis Candela entre els anys 950 i 1050. Són famosos per les seves escenes d’ensenyament eròtic. Visitarem els Temples Kandariya Mahadev, Chaunsat Yogini, Visvanath, Lakshmana, Varaha i Chitragupta. A la tarda trasllat a l’aeroport per a prendre el vol amb destinació a Benarés. Arribada, assistència del nostre representant i trasllat a l’hotel. A la nit assistirem a la Cerimònia Religiosa “Aarti” en el riu Ganges.

Sopar i Allotjament

DIA 9: VARANASI – SARNATH – VARANASI

Aquest dia ens toca matinar, sobre les 5 del matí ens recolliran a l’hotel per a fer una passejada amb vaixell pel Ganges. Durant el passeig veurem descendir als pelegrins cap al riu, per a submergir-se i netejar la seva ànima. També passarem pels “ghats crematoris” i després visitarem la Universitat de Benarés, el temple Bharat Mata. Després retorn a l’hotel per esmorzar.

Sopar i Allotjament. 

DIA 10: VARANASI – DELHI – KATHMANDU

Esmorzar. Al matí trasllat a l’aeroport per a embarcar destinació a Kàtmandu. En arribar, benvinguda tradicional, assistència i trasllat a l’hotel. Temps lliure per a activitats personals. Sopar i Allotjament.

DIA 11: KATHMANDU

Esmorzar. Al matí visita a la ciutat de Kàtmandu. Plaza Durbar, centre de la ciutat antiga. Durbar Square és un grup de de temples i santuaris, amb sostres de fusta tallada, portes i finestres. Temple Jagganath, famós per les seves talles eròtiques, la imatge de pedra temible dels sis braços Kala Bhairab. Visitarem la residència de “Kumari Devi”, l’única deessa vivent en el món. Després gaudim de les vistes sobre la Vall de Kàtmandu en Swayambunath.

A la tarda ens dirigirem al temple més sagrat de Nepal “Pashupatinath”, també visita a Patan, una antiga ciutat i també la segona més gran de la vall. 

Sopar i Allotjament.

DIA 12: KATHMANDU

Esmorzar. Excursió de dia complet a Bhaktapur. Bhaktapur o “La Ciutat dels devots” encara conserva l’encant medieval i els visitants d’aquesta antiga ciutat poden veure la quantitat de meravelles culturals i artístiques que la decoren. El temple de pedra de Batsala Devi que també es troba en la Plaça Durbar està ple de talles intricades. Visitarem el Temple Bhairavnath, conegut per la seva grandesa artística. Està dedicat a Bhairav, el Déu del terror.

A la tarda visitarem la Estupa de Buddhanath del segle V.

Sopar i Allotjament.

DIA 10: KATHMANDU – DELHI

Esmorzar. Al matí temps lliure per a activitats personals. A la tarda trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de retorn.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

DELHI

JAIPUR

AGRA

ORCHHA

KHAJURAHO

CHITRAKOOT

ALLAHABAD

VARANASI

13 dies

A consultar

El més buscat

Familiar