La vall feliç dels Aït Bouguemez

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Sortir amb els més petits a descobrir l’Alt Atles Central és l’ocasió d’una primera experiència en un país llunyà i misteriós. La vall dels Aït Bouguemez és un lloc especialment adequat per a una primera experiència de trekking en família. Mules i rius completaran la felicitat dels nens.

Durada: 8 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

Una interessant excursió d’una setmana entre gorges encaixades a l’Atles i les boniques valls de la tribu Aït Bouguemez, amb els bells pobles de tova vorejant els rius, els altiplans oberts i magnífiques vistes de la serra del M’Goun. Cada etapa serà una oportunitat per a entranyables trobades.

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Azilal

Dia 3: Azilal – Ifrane

Dia 4: Ifrani – Ibakiloune

Dia 5: Ibakiloune – Agouti

Dia 6: Agouti – Vall d’Arous

Dia 7: Vall d’Arous – Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya Marràqueix. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

DIA 2: MARRÀQUEIX – AZILAL

Esmorzar. Sortida aviat al matí en direcció Azilal. Nit en alberg a Aït Ouriat, l’entrada a la vall dels Aït Bouguemez

DIA 3: AZILAL – IFRANE

Esmorzar. Comencem la travessia de la vall feliç amb les nostres mules, de poble en poble. Pararem a prendre un te a Ifrane, en una casa, per descobrir la vida diària de les famílies berbers sedentaritzades en aquesta regió. Nit en alberg. 

DIA 4: IFRANE – IBAKILOUNE

Esmorzar. Per un camí de mules creuem un bosc de ginebrers, de camí cap a Ibakiloune. Nit en alberg.

 DIA 5: IBAKILOUNE – AGOUTI

Esmorzar. Seguim el nostre descens de la vall feliç, de poble en poble, cap a Agouti, passant per un conjunt d’horts i de sembrats que contrasten amb l’austeritat de les muntanyes que ens envolten. Nit en alberg.

DIA 6: AGOUTI – VALL D’AROUS 

Esmorzar. Acabem el nostre periple per aquest enclavamen tidíl·lic anant cap a la Vall d’Arous amb les esplèndides gorges, unes de les més boniques de l’Atles.

Nit en alberg.

DIA 7: VALL D’AROUS – MARRÀQUEIX

Esmorzar. A la tarda, tornada a Marràqueix i resta del dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 700 €

Trekking

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Descobrint el Sàhara a peu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59