Marroc en 4×4: antiatles, kabash, desert i Marràqueix

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Ruta en 4×4 ideal per a aquelles persones que els hi agrada la diversió i la aventura.

Durada: 8 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

Aquest itinerari és ideal per a persones que volen aventura i diversió a parts iguals. Les etapes amb el 4×4 són per a gaudir-les al màxim i el que anem trobant al llarg del viatge és una font inesgotable de sorpreses i aventures Podrem gaudir al màxim de les panoràmiques del desert, de les nits en hotels amb encant, de la ruta amb el vehícle i de la immensitat del sud del Marroc. Marràqueix serà el colofó a aquest viatge.

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Ouarzazate – N’kob

Dia 3: N’kob – Tinerhir

Dia 4: Tinerhir – Dunes de Merzouga

Dia 5: Dunes de Merzouga – Skoura

Dia 6: Skoura – Marràqueix

Dia 7: Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya Marràqueix. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. és un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

DIA 2: MARRÀQUEIX – OUARZAZATE – N’KOB

Esmorzar. Després, sortida cap a N’Kob, a través de les sinuoses carreteres de l’alt Atles on ens situarem fins als 2.300 metres d’altura. Al llarg del camí, farem una petita parada a Ouarzazate i a la kasbah de Tamnougalt. Finalment, arribarem a N’kob, una localitat amb un conjunt de més de 40 kasbahs. Instal·lació i sopar a l’hotel.

DIA 3: N’KOB – TINERHIR

Esmorzar. Sortida en 4×4 per a endinsar-nos als espectaculars paisatges del AntiAtles, per on creuarem les pistes de Djebel Sarhro, a una alçada de gairebé 2.300 metres, amb unes meravelloses vistes sobre les Gorges d’Afeza. A la tarda, arribarem a Tinerhir, l’accés de les Gorges del Todra. Instal·lació a l’allotjament i sopar.

DIA 4: TINERHIR – DUNES DE MERZOUGA

Esmorzar. Després, visitarem les Gorges del Todra. A la tarda, continuarem direcció al desert Erg Chebbi (Merzouga).

Un cop a l’allotjament podem triar si dormir a l’hotel o sortir en dromedari a l’interior de les dunes, fins arribar al campament de les típiques haimes. Sopar a l’allotjament seleccionat.

 DIA 5: DUNES DE MERZOUGA – SKOURA

És molt gratificant llevar-se ben d’hora per a poder contemplar l’alba des de les dunes. Després, esmorzar a l’hotel. A continuació, sortida per carretera fins a arribar a la Vall del Ziz i així contemplar els seus palmerals. Si el dia es calorós, podrem parar també a l’oasi de Meski, antiga residència dels oficials francesos. A la tarda, seguirem fins a Skoura. un magnífic conjunt de kasbahs entre les quals destaca la d’Amerhidil per la seva bellesa. 

Instal·lament a l’allotjament i sopar.

DIA 6: SKOURA – MARRÀQUEIX 

Esmorzar. Sortida cap a Marràqueix, a través de la Vall de Ounila, on hi ha kasbahs edificades en coves. De camí, farem una parada a la Kasbah d’Aid Ben Haddou, famosa per la gran quantitat de pel·lícules i sèries rodadas com ara Gladiator o Juego de Tronos. També es farà una parada a Telouet.

A mitja tarda, arribarem a Marràqueix. Temps lliure i sopar.

DIA 7: MARRÀQUEIX

Esmorzar. Dia lliure per a visitar la ciutat, encara que hi ha opció d’organitzar el dia. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 550 €

El més buscat

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa…

Descobrint el Sàhara a peu

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els …

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59