Ciutats, kasbahs i desert

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

 Aquest itinerari és una excel·lent oportunitat per a una visió completa del més significatiu del Marroc: les ciutats imperials de major impacte i tan dispars entre si o les regions de l’Atles i el Gran Sud, on la succeció de kasbahs, gorges, oasis i dunes quedarà gravada per sempre com a un dels millors records.

Durada: 8 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

 

Itinerari

Dia 1: Espanya – Fes

Dia 2: Fes – Fonts de l’Oum er Rbia – Midelt

Dia 3: Midelt – Vall del Ziz – Dunes de Merzouga

Dia 4: Dunes de Merzouga – el Khorbat

Dia 5: Tinejdad – Gorges del Todra – Ouarzazate

Dia 6: Ouarzazate – Aït Benhaddou – Telouet – Marràqueix

Dia 7: Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – FES

Vol Espanya – Fes. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel per a deixar l’equipatge. Després, iniciarem una visita guiada en castellà per la ciutat. Resta del dia lliure, on és bona opció visitar la medina, caminar pels carrers de Fes-Jdid, on trobem el palau reial i la mellah o visitar la mequita més antiga de la ciutat. Nit a la ciutat.

DIA 2: FES – FONTS DE L’OUM ER RBIA – MIDELT

Esmorzar. Sortida amb el nostre xòfer per a dirigir-nos cap a Midelt. Creuarem l’Atlas Mitjà, on trobem boscos de cedres on podem trobar manades de micos de barberia. A mig camí entre Fes i Midelt, pararem a les Fonts de l’Oum Er Rebia, on neix el riu més important del Marroc.

Un cop a Midelt, instal·lació a l’hotel i sopar.

DIA 3: MIDELT – VALL DEL ZIZ – DUNES DE MERZOUGA

Esmorzar. Després, sortida cap al desert d’Erg Chebbi. Durant el camí, podrem parar a admirar l’oasi de Meski, que el segle passat es va convertir en una residència per als oficials francesos. 

Un cop a l’allotjament, podem triar si dormir a l’hotel o sortir en dromedari a l’interior de les dunes, fins arribar al campament de les típiques haimes. Sopar a l’allotjament seleccionat.

DIA 4: DUNES DE MERZOUGA – KSAR EL KHORBAT

És molt gratificant llevar-se ben d’hora per a poder contemplar l’alba des de les dunes. Després, esmorzar a l’hotel. A continuació, sortida per carretera fins a arribar a el Khorbat. A mig camí, podrem veure les fogares, antics pous excavats on hi havien canals d’aigües subterranis.

Arribada a el Khorbat, un antic ksar en rehabilitació molt poc conegut on col·labora l’arquetecte català Roger Mimó. Soparem i dormirem al seu interior, dins les cases tradicionals.

DIA 5: TINEJDAD – GORGES DEL TODRA – OUARZAZATE

Esmorzar. Sortida amb el xòfer fins a Tinherir, on trobem l’accés a les Gorges del Todra. Farem també una petita parada a Skoura. Arribada a Ouarzazate, instal·lament a les habitacions i sopar.

DIA 6: OUARZAZATE – MARRÀQUEIX (PER LA VALL DE OUNILA)

Esmorzar. Sortida cap a Marràqueix, a través de la Vall de Ounila, on hi ha kasbahs edificades en coves. De camí, farem una parada a la Kasbah d’Aït Benhaddou, famosa per la gran quantitat de pel·lícules i sèries rodadas com ara Gladiator o Juego de Tronos. També es farà una parada a Telouet.

A mitja tarda, arribarem a Marràqueix. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

*NOTA IMPORTANT: sopars NO inclosos a Marràqueix.

 

DIA 7: MARRÀQUEIX

Esmorzar.

Dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de caballs per la ciutat.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

Esmorzar.

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 1500 €

El més buscat

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Descobrint el Sàhara a peu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59