Ciutats, kasbahs i desert

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

 Aquest itinerari és una excel·lent oportunitat per a una visió completa del més significatiu del Marroc: les ciutats imperials de major impacte i tan dispars entre si o les regions de l’Atles i el Gran Sud, on la succeció de kasbahs, gorges, oasis i dunes quedarà gravada per sempre com a un dels millors records.

Durada: 8 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

 

Itinerari

Dia 1: Espanya – Fes

Dia 2: Fes – Fonts de l’Oum er Rbia – Midelt

Dia 3: Midelt – Vall del Ziz – Dunes de Merzouga

Dia 4: Dunes de Merzouga – el Khorbat

Dia 5: Tinejdad – Gorges del Todra – Ouarzazate

Dia 6: Ouarzazate – Aït Benhaddou – Telouet – Marràqueix

Dia 7: Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – FES

Vol Espanya – Fes. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel per a deixar l’equipatge. Després, iniciarem una visita guiada en castellà per la ciutat. Resta del dia lliure, on és bona opció visitar la medina, caminar pels carrers de Fes-Jdid, on trobem el palau reial i la mellah o visitar la mequita més antiga de la ciutat. Nit a la ciutat.

DIA 2: FES – FONTS DE L’OUM ER RBIA – MIDELT

Esmorzar. Sortida amb el nostre xòfer per a dirigir-nos cap a Midelt. Creuarem l’Atlas Mitjà, on trobem boscos de cedres on podem trobar manades de micos de barberia. A mig camí entre Fes i Midelt, pararem a les Fonts de l’Oum Er Rebia, on neix el riu més important del Marroc.

Un cop a Midelt, instal·lació a l’hotel i sopar.

DIA 3: MIDELT – VALL DEL ZIZ – DUNES DE MERZOUGA

Esmorzar. Després, sortida cap al desert d’Erg Chebbi. Durant el camí, podrem parar a admirar l’oasi de Meski, que el segle passat es va convertir en una residència per als oficials francesos. 

Un cop a l’allotjament, podem triar si dormir a l’hotel o sortir en dromedari a l’interior de les dunes, fins arribar al campament de les típiques haimes. Sopar a l’allotjament seleccionat.

DIA 4: DUNES DE MERZOUGA – KSAR EL KHORBAT

És molt gratificant llevar-se ben d’hora per a poder contemplar l’alba des de les dunes. Després, esmorzar a l’hotel. A continuació, sortida per carretera fins a arribar a el Khorbat. A mig camí, podrem veure les fogares, antics pous excavats on hi havien canals d’aigües subterranis.

Arribada a el Khorbat, un antic ksar en rehabilitació molt poc conegut on col·labora l’arquetecte català Roger Mimó. Soparem i dormirem al seu interior, dins les cases tradicionals.

DIA 5: TINEJDAD – GORGES DEL TODRA – OUARZAZATE

Esmorzar. Sortida amb el xòfer fins a Tinherir, on trobem l’accés a les Gorges del Todra. Farem també una petita parada a Skoura. Arribada a Ouarzazate, instal·lament a les habitacions i sopar.

DIA 6: OUARZAZATE – MARRÀQUEIX (PER LA VALL DE OUNILA)

Esmorzar. Sortida cap a Marràqueix, a través de la Vall de Ounila, on hi ha kasbahs edificades en coves. De camí, farem una parada a la Kasbah d’Aït Benhaddou, famosa per la gran quantitat de pel·lícules i sèries rodadas com ara Gladiator o Juego de Tronos. També es farà una parada a Telouet.

A mitja tarda, arribarem a Marràqueix. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

*NOTA IMPORTANT: sopars NO inclosos a Marràqueix.

DIA 7: MARRÀQUEIX

Esmorzar.

Dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de caballs per la ciutat.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

Esmorzar.

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

Desert Erg chebbi

Mesquita al karaouine

Plaça Jmâa el Fna

8 dies

Des de 1500 €

El més buscat

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família.

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa…

Descobrint el Sàhara a peu

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els …

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59