Egipte: El Caire i creuer pel Nil amb Abu Simbel

DESCARREGA EL CATÀLEG

New Field

Presentació

Egipte és un país fascinant que ofereix una gran varietat d’atractius turístics, des de la seva rica història i cultura fins als seus impressionants paisatges i la seva exòtica gastronomia.

Durada: 8 dies / 7 nits 

La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

 

Itinerari

Dia 1: El Caire

Dia 2: El Caire – Aswan

Dia 3: Aswan

Dia 4: Aswan – Kom Ombo – Edfu

Dia 5: Esna – Luxor

Dia 6:  Luxor 

Dia 7: Luxor – El Cairo

Dia 8: El Caire – Destinació d’origen

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ARRIBADA AL CAIRE 

Sortida del lloc d’origen amb destinació al Caire.

Allotjament i esmorzar a l’Hotel.

DIA 2: EL CAIRE – ASWAN

Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Vol amb destinació Aswan. Arribada, assistència en l’aeroport i trasllat al Creuer. 

DIA 3: ASWAN 

Pensió completa allotjats a bord del creuer. Podem dedicar el dia a descobrir els racons de Aswan o aconsellem la possibilitat de fer la visita a Abu Simbel.

DIA 4: ASWAN – KOM OMNO – EDFU 

Navegarem per un dels rius més fascinants pels seus capvespres i per la seva vida quotidiana, el ritme de la qual contemplarem des de la seva llera. Navegació cap a Kom Ombo, l’únic temple dedicat a dues divinitats: el déu Sobek amb cap de cocodril, i el déu Haroeris amb cap de falcó. Possibilitat de visitar el temple de Edfú, escenari de diverses pel·lícules

DIA 5: ESNA – LUXOR 

Creuarem la resclosa de Esna i continuarem la navegació cap a Luxor. Resta del dia lliure per a passejar per la “corniche” (passeig al costat del riu) o per a tindre la nostra primera trobada amb el temple de Luxor, que es troba a 3 quilòmetres; si encara no hem fet cap trasllat amb calesa (carrosses típiques de Luxor i Aswan) aquesta pot ser la nostra primera experiència. També podem visitar el museu de Luxor, un dels millor dissenyats del país.

DIA 6: LUXOR

Visita del marge esquerre del riu, on reposen els morts. Vall dels Reis, de les Reines, Temple de la reina Hatshepsut i colossos de Menon, bastant destruïts per diversos terratrémols que van afectar la regió. Al capvespre podrem gaudir d’un agradable passeig pel temple de Karnak, en el cor mateix de la ciutat i en la ribera del Nil. 

DIA 7: LUXOR – EL CAIRE

Sortida cap a l’aeroport per a volar en direcció al Caire. Arribada i trasllat a l’hotel.

DIA 8: EL CAIRE – TORNADA

Abans de tornar no podem deixar de visitar les piràmides de Gizeh; esmorzarem i farem la visita a primera hora del matí. Trasllat a l’aeroport per a tornar al nostre punt de partida, amb la promesa feta… d’algun dia tornar.  

Fi del viatge

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

A consultar

El més buscat

Familiar