Del Rif a Marràqueix per Fes, les kasbahs i el desert

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Ruta de 10 dies on podem veure alguns dels símbols i llocs més destacats del Marroc.

Durada: 10 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

Aquest itinerari és perfecte per a aquelles persones que volen gaudir de tota l’essència marroquina, passant per les seves principals atraccions turístiques.

Itinerari

Dia 1: Espanya -Tànger – Tetuan – Chaouen

Dia 2: Chaouen – Meknes – Fes

Dia 3: Fes

Dia 4: Fes – Our Er Rabia – Midelt

Dia 5: Midelt – Vall del Ziz – Rissani – Dunes de Merzouga

Dia 6: Dunes de Merzouga – Ksar el Khorbat

Dia 7: Tinejdad – Gorges del Todra – Ouarzazate

Dia 8: Ouarzazate – Aït Benhaddou – Telouet – Marràqueix

Dia 9: Marràqueix

Dia 10: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – TÀNGER – TETUAN – CHAOUEN

Vol Espanya – Tànger. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat cap a Tetuan, on visitarem la seva medina, que forma part del Patrimoni de la UNESCO. Després, ens dirigirem cap a les mítiques muntanyes del Rif en direcció Chaouen. Sopar i allotjament a Chaouen.

 

DIA 2: CHAOUEN – MENKES – FES

Esmorzar. Sortida en vehicle privat cap a Fes. Pel camí, farem parada a l’antic lloc fronterer del Pont de Leukos i a les ruines romanes de Volúbilis, declarades Patrimoni Mundial de la UNESCO. Continuarem fins a Menkes, on de camí, podrem visitar la ciutat santa de Moulay Idris. 

Arribada a Fes a última hora de la tarda. Nit a la ciutat.

DIA 3: FES

Esmorzar. Després, iniciarem una visita guiada en castellà per la ciutat. Resta del dia lliure, on és bona opció visitar la medina, caminar pels carrers de Fes-Jdid, on trobem el palau reial i la mellah o visitar la mequita més antiga de la ciutat. Nit a la ciutat.

DIA 4: FEZ – OUM ER RABIA – MIDELT

Esmorzar. Sortida amb el nostre xòfer per a dirigir-nos cap a Midelt. Creuarem l’Atlas Mitjà, on trobem boscos de cedres on podem trobar manades de micos de barberia. A mig camí entre Fes i Midelt, pararem a les Fonts de l’Oum Er Rebia, on neix el riu més important del Marroc.

Un cop a Midelt, instal·lació a l’hotel i sopar.

DIA 5: MIDELT – VALL DEL ZIZ – RISSANI – DUNES DE MERZOUGA

Esmorzar. Després, sortida cap al desert d’Erg Chebbi. Durant el camí, podrem parar a admirar l’oasi de Meski, que el segle passat es va convertir en una residència per als oficials francesos. També visitarem el curiós zoco de la ciutat de Rissani.

Un cop a l’allotjament, podem triar si dormir a l’hotel o sortir en dromedari a l’interior de les dunes, fins arribar al campament de les típiques haimes. Sopar a l’allotjament seleccionat.

DIA 6: DUNES DE MERZOUGA – KSAR EL KHORBAT

És molt gratificant llevar-se ben d’hora per a poder contemplar l’alba des de les dunes. Esmorzar i sortida per carretera fins a arribar a el Khorbat. A mig camí, podrem veure les fogares, antics pous excavats on hi havien canals d’aigües subterranis.

Arribada a el Khorbat, un antic ksar en rehabilitació molt poc conegut on col·labora l’arquetecte català Roger Mimó. Soparem i dormirem al seu interior, dins les cases tradicionals.

DIA 7: TINEJDAD – GORGES DEL TODRA – OUARZAZATE

Esmorzar. Sortida amb el xòfer fins a Tinherir, on trobem l’accés a les Gorges del Todra. Farem també una petita parada a Skoura. Arribada a Ouarzazate, instal·lament a les habitacions i sopar.

DIA 8: OUARZAZATE – AÏT BENHADDOU – TELOUET – MARRÀQUEIX

Esmorzar. Sortida cap a Marràqueix, a través de la Vall de Ounila, on hi ha kasbahs edificades en coves. De camí, farem una parada a la Kasbah d’Aït Benhaddou, famosa per la gran quantitat de pel·lícules i sèries rodadas com ara Gladiator o Juego de Tronos. També es farà una parada a Telouet.

A mitja tarda, arribarem a Marràqueix. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits. Allotjament.

DIA 9:  MARRÀQUEIX

Esmorzar.

Dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 10: MARRÀQUEIX – ESPANYA

Esmorzar. 

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

10 dies

Des de 690 €

El més buscat

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família.

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa…

Descobrint el Sàhara a peu

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els …

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59