Del Rif a Marràqueix per Fes, les kasbahs i el desert

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Ruta de 10 dies on podem veure alguns dels símbols i llocs més destacats del Marroc.

Durada: 10 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

Aquest itinerari és perfecte per a aquelles persones que volen gaudir de tota l’essència marroquina, passant per les seves principals atraccions turístiques.

Itinerari

Dia 1: Espanya -Tànger – Tetuan – Chaouen

Dia 2: Chaouen – Meknes – Fes

Dia 3: Fes

Dia 4: Fes – Our Er Rabia – Midelt

Dia 5: Midelt – Vall del Ziz – Rissani – Dunes de Merzouga

Dia 6: Dunes de Merzouga – Ksar el Khorbat

Dia 7: Tinejdad – Gorges del Todra – Ouarzazate

Dia 8: Ouarzazate – Aït Benhaddou – Telouet – Marràqueix

Dia 9: Marràqueix

Dia 10: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – TÀNGER – TETUAN – CHAOUEN

Vol Espanya – Tànger. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat cap a Tetuan, on visitarem la seva medina, que forma part del Patrimoni de la UNESCO. Després, ens dirigirem cap a les mítiques muntanyes del Rif en direcció Chaouen. Sopar i allotjament a Chaouen.

 

DIA 2: CHAOUEN – MENKES – FES

Esmorzar. Sortida en vehicle privat cap a Fes. Pel camí, farem parada a l’antic lloc fronterer del Pont de Leukos i a les ruines romanes de Volúbilis, declarades Patrimoni Mundial de la UNESCO. Continuarem fins a Menkes, on de camí, podrem visitar la ciutat santa de Moulay Idris. 

Arribada a Fes a última hora de la tarda. Nit a la ciutat.

DIA 3: FES

Esmorzar. Després, iniciarem una visita guiada en castellà per la ciutat. Resta del dia lliure, on és bona opció visitar la medina, caminar pels carrers de Fes-Jdid, on trobem el palau reial i la mellah o visitar la mequita més antiga de la ciutat. Nit a la ciutat.

DIA 4: FEZ – OUM ER RABIA – MIDELT

Esmorzar. Sortida amb el nostre xòfer per a dirigir-nos cap a Midelt. Creuarem l’Atlas Mitjà, on trobem boscos de cedres on podem trobar manades de micos de barberia. A mig camí entre Fes i Midelt, pararem a les Fonts de l’Oum Er Rebia, on neix el riu més important del Marroc.

Un cop a Midelt, instal·lació a l’hotel i sopar.

DIA 5: MIDELT – VALL DEL ZIZ – RISSANI – DUNES DE MERZOUGA

Esmorzar. Després, sortida cap al desert d’Erg Chebbi. Durant el camí, podrem parar a admirar l’oasi de Meski, que el segle passat es va convertir en una residència per als oficials francesos. També visitarem el curiós zoco de la ciutat de Rissani.

Un cop a l’allotjament, podem triar si dormir a l’hotel o sortir en dromedari a l’interior de les dunes, fins arribar al campament de les típiques haimes. Sopar a l’allotjament seleccionat.

DIA 6: DUNES DE MERZOUGA – KSAR EL KHORBAT

És molt gratificant llevar-se ben d’hora per a poder contemplar l’alba des de les dunes. Esmorzar i sortida per carretera fins a arribar a el Khorbat. A mig camí, podrem veure les fogares, antics pous excavats on hi havien canals d’aigües subterranis.

Arribada a el Khorbat, un antic ksar en rehabilitació molt poc conegut on col·labora l’arquetecte català Roger Mimó. Soparem i dormirem al seu interior, dins les cases tradicionals.

DIA 7: TINEJDAD – GORGES DEL TODRA – OUARZAZATE

Esmorzar. Sortida amb el xòfer fins a Tinherir, on trobem l’accés a les Gorges del Todra. Farem també una petita parada a Skoura. Arribada a Ouarzazate, instal·lament a les habitacions i sopar.

DIA 8: OUARZAZATE – AÏT BENHADDOU – TELOUET – MARRÀQUEIX

Esmorzar. Sortida cap a Marràqueix, a través de la Vall de Ounila, on hi ha kasbahs edificades en coves. De camí, farem una parada a la Kasbah d’Aït Benhaddou, famosa per la gran quantitat de pel·lícules i sèries rodadas com ara Gladiator o Juego de Tronos. També es farà una parada a Telouet.

A mitja tarda, arribarem a Marràqueix. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits. Allotjament.

DIA 9:  MARRÀQUEIX

Esmorzar.

Dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 10: MARRÀQUEIX – ESPANYA

Esmorzar. 

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

10 dies

Des de 690 €

El més buscat

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Descobrint el Sàhara a peu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59