Kabash, desert i Marràqueix

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família

Durada: 8 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

Aquest itinerari és ideal per ser recorregut en família. Les etapes amb cotxe no són excessivament llargues i el que anem trobant al llarg del viatge és una font inesgotable de sorpreses i aventures. Els adults gaudiran de les panoràmiques del desert, de les nits en hotels amb encant i de la immensitat del sud del Marroc. Marràqueix serà el colofó a aquest viatge

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Ouarzazate – N’kob

Dia 3: N’kob – Dunes de Merzouga

Dia 4: Dunes de Merzouga – Vall del Ziz – Tinejdad

Dia 5: Tinejdad – Gorges del Todra i Dades – Ouarzazate

Dia 6: Ouarzazate – Marràqueix (per la Vall de Ounila)

Dia 7: Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya Marràqueix. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. és un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

DIA 2: MARRÀQUEIX – OUARZAZATE – N’KOB

Esmorzar. Després, sortida cap a N’Kob, a través de les sinuoses carreteres de l’alt Atles on ens situarem fins als 2.300 metres d’altura. Al llarg del camí, farem una petita parada a Ouarzazate i a la kasbah de Tamnougalt. Finalment, arribarem a N’kob, una localitat amb un conjunt de més de 40 kasbahs. Instal·lació i sopar a l’hotel.

DIA 3: N’KOB – DUNES DE MERZOUGA

Esmorzar. Sortida en vehicle privat fins a les dunes del Sàhara. Pel camí, farem una petita visita al poble de Rissani, visitant el seu pintoresc zoco.

Un cop a l’allotjament podem triar si dormir a l’hotel o sortir en dromedari a l’interior de les dunes, fins arribar al campament de les típiques haimes. Sopar a l’allotjament seleccionat.

DIA 4: DUNES DE MERZOUGA – VALL DEL ZIZ – TINEJDAD

És molt gratificant llevar-se ben d’hora per a poder contemplar l’alba des de les dunes. Després, esmorzar a l’hotel. A continuació, sortida per carretera fins a arribar a la Vall del Ziz i així contemplar els seus palmerals. Un cop a Tinejdad, ens allotjarem a el Khorbat, on es duu a terme un interessant projecte de restauració. Sopar a l’hotel.

DIA 5: TINEJDAD – GORGES DEL TODRA I EL DADES – OUARZAZATE

Esmorzar. Sortida amb el xòfer fins a Tinherir, on trobem l’accés a les Gorges del Todra. Farem també una petita parada a Skoura. Arribada a Ouarzazate, instal·lament a les habitacions i sopar.

DIA 6: OUARZAZATE – MARRÀQUEIX (PER LA VALL DE OUNILA)

Esmorzar. Sortida cap a Marràqueix, a través de la Vall de Ounila, on hi ha kasbahs edificades en coves. De camí, farem una parada a la Kasbah d’Aid Ben Haddou, famosa per la gran quantitat de pel·lícules i sèries rodadas com ara Gladiator o Juego de Tronos. També es farà una parada a Telouet.

A mitja tarda, arribarem a Marràqueix. Temps lliure i sopar.

DIA 7: MARRÀQUEIX

Esmorzar. Dia lliure per a visitar la ciutat, encara que hi ha opció d’organitzar el dia. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

Sopar.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 550 €

El més buscat

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa…

Descobrint el Sàhara a peu

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els …

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59