Kabash, desert i Marràqueix

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família

Durada: 8 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

Aquest itinerari és ideal per ser recorregut en família. Les etapes amb cotxe no són excessivament llargues i el que anem trobant al llarg del viatge és una font inesgotable de sorpreses i aventures. Els adults gaudiran de les panoràmiques del desert, de les nits en hotels amb encant i de la immensitat del sud del Marroc. Marràqueix serà el colofó a aquest viatge

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Ouarzazate – N’kob

Dia 3: N’kob – Dunes de Merzouga

Dia 4: Dunes de Merzouga – Vall del Ziz – Tinejdad

Dia 5: Tinejdad – Gorges del Todra i Dades – Ouarzazate

Dia 6: Ouarzazate – Marràqueix (per la Vall de Ounila)

Dia 7: Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya Marràqueix. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. és un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

DIA 2: MARRÀQUEIX – OUARZAZATE – N’KOB

Esmorzar. Després, sortida cap a N’Kob, a través de les sinuoses carreteres de l’alt Atles on ens situarem fins als 2.300 metres d’altura. Al llarg del camí, farem una petita parada a Ouarzazate i a la kasbah de Tamnougalt. Finalment, arribarem a N’kob, una localitat amb un conjunt de més de 40 kasbahs. Instal·lació i sopar a l’hotel.

DIA 3: N’KOB – DUNES DE MERZOUGA

Esmorzar. Sortida en vehicle privat fins a les dunes del Sàhara. Pel camí, farem una petita visita al poble de Rissani, visitant el seu pintoresc zoco.

Un cop a l’allotjament podem triar si dormir a l’hotel o sortir en dromedari a l’interior de les dunes, fins arribar al campament de les típiques haimes. Sopar a l’allotjament seleccionat.

DIA 4: DUNES DE MERZOUGA – VALL DEL ZIZ – TINEJDAD

És molt gratificant llevar-se ben d’hora per a poder contemplar l’alba des de les dunes. Després, esmorzar a l’hotel. A continuació, sortida per carretera fins a arribar a la Vall del Ziz i així contemplar els seus palmerals. Un cop a Tinejdad, ens allotjarem a el Khorbat, on es duu a terme un interessant projecte de restauració. Sopar a l’hotel.

DIA 5: TINEJDAD – GORGES DEL TODRA I EL DADES – OUARZAZATE

Esmorzar. Sortida amb el xòfer fins a Tinherir, on trobem l’accés a les Gorges del Todra. Farem també una petita parada a Skoura. Arribada a Ouarzazate, instal·lament a les habitacions i sopar.

DIA 6: OUARZAZATE – MARRÀQUEIX (PER LA VALL DE OUNILA)

Esmorzar. Sortida cap a Marràqueix, a través de la Vall de Ounila, on hi ha kasbahs edificades en coves. De camí, farem una parada a la Kasbah d’Aid Ben Haddou, famosa per la gran quantitat de pel·lícules i sèries rodadas com ara Gladiator o Juego de Tronos. També es farà una parada a Telouet.

A mitja tarda, arribarem a Marràqueix. Temps lliure i sopar.

DIA 7: MARRÀQUEIX

Esmorzar. Dia lliure per a visitar la ciutat, encara que hi ha opció d’organitzar el dia. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

Sopar.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 550 €

El més buscat

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Descobrint el Sàhara a peu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59