La vall de les Roses

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Un recorregut per la Vall del riu Ounila, unió entre el desert i l’Alt Atles, des de la Kasbah de Aït Benhaddou fins a la Kasbah de Telouet, per senders tallats al mig de roques ocres i per congosts replets
de grutes.

Durada: 8 dies
Consultar opció d’ampliació del recorregut. 

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa… i de trobades amb el món berber.

Com a final de viatge, que hi haurà temps per visitar Marràqueix, una de les ciutats més impactants del nord de l’Àfrica.

 

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Aït Youl

Dia 3: Aït Youl – Ighrem Aqdim

Dia 4: Ighrem Aqdim – Boutaghrar

Dia 5: Boutaghrar – Aït Saïd

Dia 6: Aït Saïd – Kelaa M’Gouna

Dia 7: Kelaa M’Gouna – Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

.

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya Marràqueix. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

DIA 2: MARRÀQUEIX – AÏT YOUL

Esmorzar. Sortida aviat el matí cap al Dades travessant l’Alt Atles pel coll del Tizi N’Tichka, passant per Ouarzazate; després la vall del Dades per arribar a Aït Youl, punt de sortida de la nostra excursió on trobem els nostres mulaters. Acampada o nit en “gite”. 

DIA 3: AÏT YOUL – IGHREM AQDIM

Esmorzar. Marxem de la vall del Dades en direcció al nord, cap a les Gorges d’Ouzimight travessant altiplans desèrtics per arribar a magnífics pobles penjats en el fons de les gorges.

Vorejant el riu M’Goun, podem admirar les magnífiques alcassabes envoltades de jardins verds i frondosos. Acampada a l’entrada de les gorges.

DIA 4: IGHREM AQDIM – BOUTAGHRAR

Esmorzar. A través de camins mulaters i pobles, en un paisatge mineral degradant els ocres descobrireu la grandiosa arquitectura de les alcassabes, abans d’arribar al magnífic poble de Boutaghrar. Som al cor de la vall de les roses. Acampada o allotjament en alcassaba local.

DIA 5: BOUTAGHRAR – AÏT SAÏD

Esmorzar. La nostra progressió als colls desemboca a la verdosa vall de les 1000 alcassabes amb una vista magnífica sobre el djbel Saghro. Acampada.

DIA 6: AÏT SAÏD – KELAA M’GOUNA 

Esmorzar. Descens amb els peus dins l’aigua pel riu M’Goun, enmig dels llorers roses. Passatge de diversos pobles on se succeeixen els jardins de roses per arribar a Kelaa M’Gouna. Nit en casa local

DIA 7: KELAA M’GOUNA- MARRÀQUEIX

Esmorzar. Al matí retrobem els nostres vehicles. És el moment d’acomiadar-nos dels nostres acompanyants berbers amb els quals segur haurem compartit molt bons moments i dies.

Un cop a Marràqueix, proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 700 €

Trekking

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Descobrint el Sàhara a peu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59