La vall de les Roses

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Un recorregut per la Vall del riu Ounila, unió entre el desert i l’Alt Atles, des de la Kasbah de Aït Benhaddou fins a la Kasbah de Telouet, per senders tallats al mig de roques ocres i per congosts replets
de grutes.

Durada: 8 dies
Consultar opció d’ampliació del recorregut. 

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa… i de trobades amb el món berber.

Com a final de viatge, que hi haurà temps per visitar Marràqueix, una de les ciutats més impactants del nord de l’Àfrica.

 

Itinerari

Dia 1: Espanya – Marràqueix

Dia 2: Marràqueix – Aït Youl

Dia 3: Aït Youl – Ighrem Aqdim

Dia 4: Ighrem Aqdim – Boutaghrar

Dia 5: Boutaghrar – Aït Saïd

Dia 6: Aït Saïd – Kelaa M’Gouna

Dia 7: Kelaa M’Gouna – Marràqueix

Dia 8: Marràqueix – Espanya

.

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – MARRÀQUEIX

Vol Espanya Marràqueix. A l’arribada, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. És un bon moment per a visitar la plaça Jmâa el Fna, la principal de la ciutat, on podem trobar des de encantadors de serps fins a conta contes per als més petits.

DIA 2: MARRÀQUEIX – AÏT YOUL

Esmorzar. Sortida aviat el matí cap al Dades travessant l’Alt Atles pel coll del Tizi N’Tichka, passant per Ouarzazate; després la vall del Dades per arribar a Aït Youl, punt de sortida de la nostra excursió on trobem els nostres mulaters. Acampada o nit en “gite”. 

DIA 3: AÏT YOUL – IGHREM AQDIM

Esmorzar. Marxem de la vall del Dades en direcció al nord, cap a les Gorges d’Ouzimight travessant altiplans desèrtics per arribar a magnífics pobles penjats en el fons de les gorges.

Vorejant el riu M’Goun, podem admirar les magnífiques alcassabes envoltades de jardins verds i frondosos. Acampada a l’entrada de les gorges.

DIA 4: IGHREM AQDIM – BOUTAGHRAR

Esmorzar. A través de camins mulaters i pobles, en un paisatge mineral degradant els ocres descobrireu la grandiosa arquitectura de les alcassabes, abans d’arribar al magnífic poble de Boutaghrar. Som al cor de la vall de les roses. Acampada o allotjament en alcassaba local.

DIA 5: BOUTAGHRAR – AÏT SAÏD

Esmorzar. La nostra progressió als colls desemboca a la verdosa vall de les 1000 alcassabes amb una vista magnífica sobre el djbel Saghro. Acampada.

DIA 6: AÏT SAÏD – KELAA M’GOUNA 

Esmorzar. Descens amb els peus dins l’aigua pel riu M’Goun, enmig dels llorers roses. Passatge de diversos pobles on se succeeixen els jardins de roses per arribar a Kelaa M’Gouna. Nit en casa local

DIA 7: KELAA M’GOUNA- MARRÀQUEIX

Esmorzar. Al matí retrobem els nostres vehicles. És el moment d’acomiadar-nos dels nostres acompanyants berbers amb els quals segur haurem compartit molt bons moments i dies.

Un cop a Marràqueix, proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 8: MARRÀQUEIX – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 700 €

Trekking

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família.   

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa… 

Descobrint el Sàhara a peu

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els …

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59