L’Índia clàssica

DESCARREGA EL CATÀLEG

New Field

Presentació

L’Índia és, sens dubte, el viatge mític a què cap viatger no pot renunciar. Una impactant barreja de cultures, religions i formes de vida.

Durada: 10 dies / 9 nits 

La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

Un subcontinent apassionant on conviuen les més ancestrals tradicions amb les últimes tecnologies, on hi caben tants viatges diferents com persones la vagin a recórrer. Si disposes de pocs dies, aquest és el teu viatge iniciàtic

 

Itinerari

Dia 1: Arribada a Delhi

Dia 2: Delhi

Dia 3: Delhi – Jaipur

Dia 4: Jaipur “La Ciutat Rosa”

Dia 5: Jaipur – Dausa – Fateuphur Sikri – Agra

Dia 6: Agra (Taj Mahal)

Dia 7: Agra – Jhansi – Orchha – Khajuraho

Dia 8: Khajuraho – Chitrakoot – Allahabad

Dia 9: Allahabad – Varanasi

Dia 10: Varanasi – Delhi

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ARRIBADA A DEHLI

Vol Espanya – Dehli. Benvinguda en l’aeroport de Delhi, un representant els rebrà en l’aeroport i trasllat a l’hotel amb cotxe privat. Check-in a l’hotel. Allotjament.

DIA 2: DEHLI

Esmorzar. Al matí visitarem la vella Delhi, incloent-hi la mesquita Jama (la més gran del país), parada en el fort Rojo, un dels més opulents de l’època de l’imperi Mughal. Farem una passejada en Rick Shaw pels carrerons.

Continuem la visita per la nova Delhi, recorrent el Raj Ghat (memorial de Gandhi), la porta de l’Índia, el Parlament, el Palau presidencial, el minaret Qutub Minar, que és el més alt del món amb els seus 73 m, i finalment anirem a un Temple de la comunitat Sikh.

Sopar i Allotjament.

DIA 3: DEHLI – JAIPUR

Esmorzar. Al matí sortida per carretera cap a Jaipur, la capital Rajasthan. Té els seus característics edificis de color vermellós, que representa hospitalitat per als Rajputas en la seva cultura.  Mentrestant, els mercats estan replets de meravellosos objectes, souvenirs, teles teixides a mà i artesania. Et convidem a visitar la ciutat de l’amor, llegendes i tradicions. Arribada i trasllat a l’hotel.
A la tarda veurem el Temple Hinduista “Laxmi Narayan o Temple de Birla”.

Sopar i Allotjament.

DIA 4: JAIPUR “LA CIUTAT ROSA”

Esmorzar. A les 07.30 hores us recollirem a l’hotel per a visitar el fort de Amber (pujaran muntats en elefant i baixaran amb cotxe).

A la tarda visitarem El Palau del Maharajà , antiga residència real convertida en museu. Encara una petita porció la utilitza la família reial de la ciutat. Jantar Mantar, és l’Observatori més gran del món, construït en pedra i marbre per Jai Singh de 1728 fins a 1734. En ruta tindreu una breu parada per a treure la típica foto del Hawa Mahal (Palau dels Vents). El palau, de cinc plantes, va ser construït en 1799 i és un dels millors exemples del talent artístic dels rajputas. 

Farem després un passeig pel barri antic, apreciant el seu passat històric.

Sopar i Allotjament.

DIA 5: JAIPUR – DAUSA – FATEUPHUR SIKRI -AGRA 

Esmorzar. Al matí sortida per carretera cap a Agra, en ruta visitarem el Temple Giriraj Dharan (Dausa), dedicat al Déu Krishna.

Continuem cap a Agra, en ruta visitarem Fatehpur Sikri, ciutat construïda pel rei Akbar en el segle XVI per a canviar aquí la capital. Hi ha diversos edificis civils com el Diwan-I-Am, Diwan-I-Khas, el palau Jodhabai, la casa de Birbal, la casa de Marian i el Panchmahal. Després continuem cap a Agra. Arribada i trasllat a l’hotel.

Sopar i Allotjament

DIA 6: AGRA

Esmorzar. Visitarem El Taj Mahal. Poc cal dir sobre aquesta meravella arquitectònica, que sempre acaba convertint-se en l’ànima de tota visita turística a Agra. 

Més tard visitarem el Fort de Agra, construït per l’emperador Akbar entre 1565 i 1573, revela el talent Mughal per a combinar l’arquitectura defensiva amb la bellesa i el disseny. També visitarem la Tomba de Itmad-ud-Daulah, “Baby Taj Mahal” es tracta d’una exquisida tomba construïda en honor de Mirza Ghiyas Begvis per la seva filla, que era dona de l’emperador Jahagir.

Sopar i Allotjament.

DIA 7: AGRA – JHANSI – ORCHHA – KHAUJURAHO 

Esmorzar. Al matí trasllat a l’estació per a prendre el tren amb destinació a Jhansi. Arribada, assistència del nostre representant i sortida cap a Khajuraho. En ruta visitarem Orchha, una petita i interessant ciutat plena de Palacios i Temples. Continuació a Khajuraho. Arribada i trasllat a l’hotel.

Sopar i Allotjament.

DIA 8: KHAJURAHO – CHITRAKOOT – ALLAHABAD

Esmorzar. Al matí visitarem els mundialment Famosos Temples del Kamasutra, els Temples Orientals i Occidentals construïts pels Reis Candela entre els anys 950 i 1050. Són famosos per les seves escenes d’ensenyament eròtic. Visitarem els Temples Kandariya Mahadev, Chaunsat Yogini, Visvanath, Lakshmana, Varaha i Chitragupta. A la tarda sortirem cap a Allahabad, en ruta visitarem Chitrakoot, un llogaret en el districte de Satna en l’estat de Madhya Pardesh, l’Índia. És una ciutat important en els àmbits religiosos, culturals, històrics i arqueològics. Més tard visitarem Kamadgiri i Hanuman Dhara. Després continuarem cap a Allahabad. Arribada i trasllat a l’hotel.

Sopar i Allotjament

DIA 9: ALLAHABAD – VARANASI

Esmorzar.  Al matí visitarem la ciutat sagrada on els rius Ganga, Yamuna i Saraswati es troben. És un lloc anomenat “Triveni o Sangam”. A la tarda sortirem cap a Benarés. Arribada i trasllat a l’hotel. A la nit assistirem a la Cerimònia Religiosa “Aarti” dedicada al riu Ganges.

Sopar i Allotjament. 

DIA 10: VARANASI – DELHI

Aquest dia ens toca matinar, sobre les 5 del matí ens recolliran a l’hotel per a fer una passejada amb vaixell pel Ganges. Durant el passeig veurem descendir als pelegrins cap al riu, per a submergir-se i netejar la seva ànima. També passarem pels “ghats crematoris” i després visitarem la Universitat de Benarés, el temple Bharat Mata. Després retorn a l’hotel per  esmorzar.

A la tarda excursió per a visitar Sarnath, lloc on Buda va predicar el seu primer sermó “Maha-Dharma Chakra Pravartan”. Entre altres estructures en Sarnath, estan les ruïnes del temple en representació de la Mula gandha-Kuti, ruïnes de monestirs i estupas, entre els més benvolguts es troba la Estupa Dhamekh. 

Trasllat a l’aeroport per a prendre el vol amb destinació a Delhi. Arribada, assistència del nostre representant.

Sopar de comiat en un restaurant prop de l’aeroport. Després trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de retorn.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

Temple Giriraj Dharan

Hawa Mahal

Riu Ganges

10 dies

Des de 750 €

El més buscat

Familiar