Ouarzazate, N’Kob, Marràqueix

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Itinerari ideal per a persones amb poc temps lliure, on visitarem alguns dels llocs més interessants del Marroc.

Durada: 4 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

 

Itinerari

Dia 1: Marràqueix – Ouarzazate – N’kob

Dia 2: N’kob – Dunes de Merzouga

Dia 3: Dunes de Merzouga – Tinerhir

Dia 4: Tinerhir – Aït Benhaddou – Marràqueix

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: MARRÀQUEIX – OUARZAZATE – N’KOB

 Sortida en vehicle privat des de Marràqueix. passant per l’Atles fins a Ouarzazate. A continuació, creuarem l’antiatles fins arribar a la kasbah de Tamnougalt, on farem una petita visita i continuarem fins a N’kob. Nit a N’kob.

DIA 2: N’KOB – MERZOUGA

Sortim en direcció al sud.  Després d’arribar a Rissani, la capital del Tafilalelt, serem ja a les portes del desert. Arribarem a l’Erg Chebbi (dunes de Merzouga), un espectacular conjunt de dunes de més de 300 metres d’altura, amb alguns petits oasis al voltant.

Allotjament previst a l’hotel Kanz Erremal. També podeu optar per passar la nit en campament de haimes a les dunes.

DIA 3: MERZOUGA – TINERHIR

És molt gratificant llevar-se ben d’hora per a poder contemplar l’alba des de les dunes. Esmorzar i sortida per carretera. Anirem fins a Tinerhir, el més frondós dels oasis del sud, des d’on s’accedeix a les Gorges del Todra. De camí, aconsellem fer una parada a l’interessant museu dels oasis, al Ksar El Khorbat. Nit a Tinerhir.

DIA 4: TINERHIR – AÏT BENHADDOU – MARRÀQUEIX

Esmorzar. Continuació per la ruta de les kasbahs fins a Aït Benhaddou. De camí haureu pogut fer una breu parada a la kasbah de Skoura. poc a poc, per
la seva bellesa i perquè es tracta d’un port de muntanya que creua l’Atles a gairebé 2.300 m. Per arrodonir l’espectacularitat de la jornada, fareu el camí per l’antiga ruta caravanera que unia les dues ciutats i passa per la pista que va per la Vall del riu Ounila, on hi ha kasbahs construïdes en coves. Arribada a Marràqueix a última hora de la tarda. 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

 

 

 

4 dies

A consultar

El més buscat

Curta durada

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Descobrint el Sàhara a peu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59