Ouarzazate, N’Kob, Marràqueix

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Itinerari ideal per a persones amb poc temps lliure, on visitarem alguns dels llocs més interessants del Marroc.

Durada: 6 dies
La durada del viatge es pot adaptar segons els vostres desitjos.

 

Itinerari

Dia 1: Espanya – Ouarzazate

Dia 2: Ouarzazate- Tinerhir

Dia 3: Tinerhir – N’Kob

Dia 4: N’Kob – Marràqueix

Dia 5: Marràqueix

Dia 6: Marràqueix – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – OUARZAZATE

Vol Espanya – Casablanca. Enllaç amb vol a Ouarzazate. Trasllat a l’hotel. Allotjament en hotel/riad.

DIA 2: OUARZAZATE – TINERHIR 

Continuació per la ruta de les kasbahs fins a Tinerhir, el més frondós dels oasis del sud, des d’on s’accedeix a les Gorges del Todra, amb unes parets de més de 200 metres d’altura que ens impressionaran. Un bonic recorregut enmig de palmeres, roca i aigua, amb el desert com a rerafons. De camí haurem pogut visitar Skoura, on se’ns ofereix un magnífic conjunt de kasbahs entre les quals destaca per la seva bellesa l’anomenada d’Ameridil, i la Vall del Dades.

Nit a Tinerhir en acollidora kasbah.

DIA 3: TINERHIR – N’KOB

Creuarem per pistes el Djebel Sarhro, de nord a sud, a una alçada de prop de 2.300 metres pel T’zin Tazazert, amb espectaculars vistes sobre les Gorges d’Afeza. Pel camí anirem trobant nòmades amb els seus remats i poblets que viuen principalment de l’agricultura i de la mineria. Una zona que encara es manté al marge dels circuits turístics convencionals.

Nit en riad.

DIA 4: N’KOB – MARRÀQUEIX

Després de N’Kob agafarem la carretera fins arribar a Tansikht. Visitarem la kasbah de Tamnougalt. Continuarem i creuarem l’Antiatles fins arribar a Ouarzazate. Els 200 quilòmetres que separen Ouarzazate de Marràqueix transcorren pel bell mig de l’Atles, amb un port de muntanya a gairebé 2.300 metres i ens portarà a les kasbahs d’Aït Benhaddou i de Telouet. Al capvespre, arribada a Marràqueix. Serà l’ocasió per fer una primera incursió a la plaça J’maa El Fna, un extasiant lloc ple a tot arreu d’encantadors de serps, domadors de mones, narradors de contes, dentistes, saltimbanquis, llançadors de cartes, futuròlegs…

Nit en riad.

DIA 5: MARRÀQUEIX

Esmorzar.

Dia lliure per a visitar la ciutat. Proposem visitar la medina, el zoco, els Jardins Majorelle, la Menara, les Tombes Saadies o el Palau Bahia. Per als més petits, recomanem fer un passeig en carro de cavalls per la ciutat.

DIA 6: MARRÀQUEIX – ESPANYA

Esmorzar. 

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

 

5 dies

A consultar

El més buscat

Curta durada

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Descobrint el Sàhara a peu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum at est mattis, placerat ligula nec, condimentum diam. 

Planifiquem el teu viatge

Truca’ns

93 441 45 59