Senderisme per les dunes de Chegaga

Descarrega el catàleg

New Field

Presentació

Una opció per descobrir el Sàhara, que es pot adaptar a la vostra disponibilitat: des d’una nit al desert fins a totes les que desitgeu… Els dromedaris transporten tot allò que necessitarem, acompanyats per guies i camellers que ens faran descobrir els misteris del desert. Al sud de Zagora, baixant per la vall del Draa, comença la mítica ruta caravanera que mena a Timbuctú, per la qual ens endinsarem amb una durada que dependrà dels dies que hi vulguem dedicar. Un seguit de kasbahs de tova, dunes gegantines a les quals els nòmades han anat batejant, petits oasis, campaments de transhumants… i les nits en khaimes, al bell mig del desert…

Durada: 8 dies
Consultar opció d’ampliació del recorregut. 

Aquestes rutes comencen a Zagora; us podem gestionar el trasllat fins a aquesta ciutat.
També podem preparar itineraris del mateix estil en altres indrets del Marroc.

Itinerari

Dia 1: Espanya – Ouarzazate

Dia 2: Ouarzazate – Vall del Draa

Dia 3: Vall de Draa

Dia 4: Vall de Draa

Dia 5: Oasi Sagrat d’Oum Lâalag

Dia 6: Oasi Sagrat – Dunes de Cheggaga

Dia 7: M’Hamid – Vall del Draa – Ouarzazate

Dia 8: Ouarzazate – Espanya

DESCRIPCIÓ DEL VIATGE

DIA 1: ESPANYA – OUARZAZATE

Arribada a Ouarzazate, recollida per part del xòfer en vehicle privat a l’aeroport i trasllat a l’hotel o riad seleccionats. Resta del dia lliure. 

DIA 2: OUARZAZATE – VALL DEL DRAA

Esmorzar. Sortida de Ouarzazate en 4×4 amb conductor per recórrer els 250 km de la Vall del Draa que ens separen de M’Hamid. La vall del Draa forma un palmerar de més de 200 km de llarg. A la tarda iniciem la caravana per viure una aventura excepcional, en la qual alternarem les caminades amb el recorregut dalt del camell. Ens convertim en nòmades per descobrir el desert més bell del Marroc.

DIA 3 i 4: Vall del Draa

Esmorzar. Continuem la caravana, vivint a l’estil nòmada: migdiada sota els tamarindes, cocció del pa a la sorra, els deliciosos tes a la menta, les nits d’acampada… El menjar el prepararan els guies i camellers que ens acompanyen. La vostra col·laboració sempre serà ben rebuda. Durant aquests dies es caminarà aproximadament 2 hores al matí i 2 hores a la tarda, amb una llarga pausa al migdia. La caravana va avançant adaptant-se al ritme de cada persona.

DIA 5: OASI SAGRAT D’OUM LÂALAG

Arribem a l’Oasi Sagrat d’Oum Lâalag, un recés de pau enmig del desert: aigua en abundància, palmeres i bestiar. Sens dubte gaudirem de la frescor de les seves aigües i tindrem el dia per visitar aquest lloc únic. Nit d’acampada.

DIA 6: OASI SAGRAT – DUNES DE CHEGGAGA

Matí lliure a l’Oasi Sagrat. A la tarda ens dirigim en 4×4 cap a les Dunes de Cheggaga per assistir a la posta de sol. Nit en campament instal·lat al peu de les dunes.

DIA 7: M’HAMID – VALL DEL DRAA – OUARZAZATE

La sortida del sol és un altre espectacle que no ens hem de perdre. Després de l’esmorzar, tornada en 4×4 cap a M’Hamid, on arribarem cap a migdia. A la tarda, remuntem la Vall del Draa fins a Ouarzazate, on dormim en hotel. 

DIA 8: OUARZAZATE – ESPANYA

A l’hora acordada, trasllat en vehicle privat a l’aeroport. Vol destinació Espanya.

 

***FINAL DELS NOSTRES SERVEIS***

8 dies

Des de 600 €

Trekking

Familiar

Altres viatges que et poden interessar

Kasbahs, desert i Marràqueix

Ruta ideal per descobrir el sud del Marroc, a ritme tranquil ideal per als qui viatgen en família. 

La Vall de les Roses, del M’Goun al Dades

Un itinerari original i perfumat, sàvia barreja de canyons i de colls, de pobles típics i alcassabes d’arquitectura grandiosa…

Descobrint el Sàhara a peu

Aquest itinerari és una excel·lent iniciació al desert per a tots i no comporta cap dificultat. Són els dromedaris els …

Planifiquem el teu viatge

Truca'ns

93 441 45 59